Climber Worldwide

Kaikki tieto samasta lähteestä

Liiketoiminnan analyytikkona ymmärrät millaisen ponnistelun takana on useisiin tietolähteisiin pääseminen kerralla: excel-taulukot, tietokannat, kolmannen osapuolen tietolähteet, pilvipalvelut – lista on loputon. Toisinaan liiketoiminnan tarvitsemat tiedot ovat jo muuttuneet, kun ne on saatu kerättyä. Kuinka usein toivot, että sinulla olisi vastaukset kysymyksiin, mutta aika ei riitä vastausten hankkimiseen? Kuinka paljon aikaa käytät tiedon keräämiseen sen sijaan, että keskittyisit syvällisempien oivallusten pohtimiseen? Kuukausiraportin luominen ei vie enää viikkoa, Alteryx-alustalla se syntyy muutamassa tunnissa.

Mikä on Alteryx?

Alteryx, Inc. on johtava analytiikka-alusta, jolla voi itse hankkia liiketoimitatietoa, siis analytiikan itsepalvelua! Alteryx Analytics tarjoaa sekä analytiikan että uniikit ominaisuudet sen jäsentelyyn, yhdistämiseen ja analysointiin. Toistettavissa oleva työnkulku tuo tiedon käyttöön ja analytiikan sekä niistä johdetut syvällisemmät oivallukset jaettavaksi muutamassa tunnissa. Analyytikot rakastavat alustaa, koska voivat yhdistää ja perata tietoa tietokannoista, pilvipalveluista, laskentataulukoista ja muista lähteistä, yhdistäen kaiken tiedon yhdeksi kokonaisuudeksi. Tieto on helposti esiteltävissä ja se on myös entistä ennustettavampaa, tilastoidumpaa ja laajemmassa mittakaavassa hahmoteltua. Käyttöliittymä on selkeä eikä vaadi koodaamista. Alteryx on erinomainen työkalu kaikille, jotka haluavat rikastaa tiedon käyttöään kolmannen osapuolen tiedoin tai käyttää lukuisia tietolähteitä ja luoda analytiikkajärjestelmän raporttien kätevämpää ja täydellisempää tuottamista varten.u need.

Mitä on analytiikan itsepalvelu?

 

JÄSENTELY: Tiedon tunnistamien ja kerääminen eri lähteistä, tiedon perkaaminen ja juoksuttaminen laaduntarkistuksen läpi.

YHDISTÄMINEN: Tiedon ollessa ympäriinsä eri lähteissä ja tiedostoissa, analyytikko saa kaiken kootusti yhteen työkaluun ja kokonaiskuvan luominen on mahdollista.

ANALYSOINTI: Työkalu voi tuottaa analyysin tiettyyn liiketoiminnan tarpeeseen tai työkalua voi käyttää laajemmin.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Jos haluat säästää aikaa ja aloittaa tiedon analysoinnin pelkän keräämisen sijaan, ota yhteyttä ja tilaa demo. Tarjoamma myös kokeilukauden ilmaiseksi, jotta voit itse kokeilla millaista arvoa Alteryx-alustan käyttö toisi liiketoiminnallesi.

Jussi Saarinen

BI Manager
jussi.saarinen@climber.fi
+358 407 567340

Kauko Metsähovi

Managing Director
kauko.metsahovi@climber.fi
+358 400 396371