Climber Worldwide

Etsimme BI-konsultteja

KETÄ ME OLEMME

Climber on eurooppalainen BI-alan asiantuntijayritys, joka on erikoistunut Qlik-teknologiaan. Mittava tarjontamme sisältää strategia-, kehitys-, infrastruktuuri- ja tukipalveluja. Kaikki tähtää visiomme toteuttamiseen. Se kuuluu näin: Creating Intelligent Business. Fasilitoimme tietovetoisia toimintoja, jotka auttavat asiakasyritystämme hyötymään luontaisesta erityisosaamisestaan ja potentiaalistaan.

Vuonna 2007 Climberin perustivat Tukholmassa Jan Sipek sekä Michael Nordström. Tänään olemme Euroopan johtava Qlik-kumppani ja 80 työntekijäämme on jakautunut Tukholmaan, Malmöön, Helsinkiin ja Hengeloon. Olemme jo saaneet mukavasti jalansijaa matkamme varrella, mutta haluamme edelleen kasvaa. Tällä hetkellä etsimme taitavaa Business Intelligent -konsulttia, joka haluaa kiivetä ylemmäs urallaan ja kehittyä kanssamme.

Työstä BI-konsulttina

Climberin BI-konsulttina työsi on auttaa asiakkaitamme pitämään sormensa bisneksensä pulssilla ja ymmärtämään kuinka suunnitelmat onnistuvat mahdollisimman hyvin. BI-projekti on aina matka, jonka aikana liiketoiminnan ymmärrys, responsiivisuus ja läheinen yhteistyö asiakkaiden kanssa ovat kaikki yhtä tärkeitä elementtejä. Käytämme ketterää lähestymistapaa kaikessa ja työskentelemme tiiviissä Suomi-tiimissä. Tuomalla joukkoon teknistä osaamista, olet vastuussa käyttöliittymästä ja seuraat tarkasti, että oikeat informaatiot siirtyvät asiakkaan käyttöön heidän lukuisista systeemeistään ja tietolähteistään.

ODOTAMME SINULLA OLEVAN:

  • Vähintään vuoden kokemus Qlik Sense tai QlikView -ratkaisujen kehittämisestä.
  • Työkokemusta järjestelmäkehityksestä ja -arkkitehtuurista sekä Javascriptistä.
  • Kokemusta relaatiotietokannoista ja tietomallisuunnittelusta.
  • Yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto tietotekniikan, talouden tai informaatiotieteen saralta, kuten insinööri, järjestelmäkehittäjä tai vastaava.
  • Hyvät kommunikointitaidot. Olet hyvä ilmaisemaan itseäsi kirjallisella ja puhutulla suomen ja englannin kielellä, ruotsin kieli plussaa.

Kuka sinä olet?

Olet BI-addikti: Intohimoinen, analyyttinen ja sosiaalinen ongelmanratkaisija, joka vastaa asiakkaan odotuksiin. Uskallat esittää kysymyksiä ja haastaa nykytilanteen, jotta ratkaisusta tulee paras mahdollinen. Miksi on luultavasti sana, jota käytät aktiivisesti. Olet täsmällinen työssäsi ja kanssasi on helppo tehdä yhteistyötä. On tärkeää, että olet myös mukautuva ja innostut uusista projekteista. Sinä, kuten mekin, laulat vapauden säveltä luottamusta nauttien. Mikäli pidät oppimisesta ja kehittämisestä, sekä henkilökohtaisesti että työssäsi, tulet nauttimaan olostasi Climberilaisena.

MITÄ VOIT ODOTTAA?

Me olemme aktiivinen porukka, joka nauttii toistensa seurasta ja pitää yhdessä hauskaa. Climberilla me tapaamme aamukahvilla, tiimi- ja asiakaspalavereissa, juhlimme työsaavutuksia tai pidämme Playstation peli-illan. Tapaamme muiden toimistojen työntekijöitä 4-5 kertaa vuodessa koulutuspäivillä tai Climber Companyn nelipäiväisessä kick offissa. Sijaintimme on keskeinen: Eteläinen Makasiinikatu, Helsinki.

Lähetä hakemuksesi

Kuulostaako oikealta hommalta sinulle? Lähetä CV ja lyhyt saatekirje sähköpostitse osoitteeseen
jussi.saarinen@climber.fi. Odotamme hakemustasi!

Janne Timonen

BI Manager
janne.timonen@climber.fi
+358 40 773 0793

Jussi Saarinen

Managing Director
jussi.saarinen@climber.fi
+358 40 756 7340