Climber Worldwide

Nopean ja turvallisen BI-työkalun infrastruktuuri

BI-ratkaisun on oltava luotettava ja sen on toimittava nykyisessä IT-järjestelmässänne. Tämä vaikuttaa osaltaan siihen mitä laitteistoa tarvitsette, ja miten se pitäisi järjestellä, jotta voidaan taata tarvittava suorituskyky ja turvallisuus BI-ympäristöönne. Climberilla tämä on hoidettu seitsemän hengen tiimillä, joka on omistautunut BI-infrastruktuureihin ja Qlik Sense, QlikView ja Qlik NPrinting -ympäristöihin. He muodostavat Climber Expert Servicen. Heillä on ainutlaatuinen näkemys Qlik-alustan kaikista alueista ja yli 20 vuoden kokemus. He tekevät Qlikin omien tiimien kanssa läheistä yhteistyötä ja heidät kutsutaan usein testaamaan uusia tuotteita. He toimittavat yli 200 asennusta ja päivitystä vuodessa.

VOIMME AUTTAA TEITÄ monella osa-alueella:

  • Arkkitehtuuri ja laitteisto
  • Asennukset ja päivitykset
  • Alustan siirtämisessä toiseen ympäristöön
  • Testaamisessa
  • Koulutuksessa

KUINKA SE TOIMII

Aloittaessamme uuden BI-projektin, keskiössa on nykyinen IT-ympäristönne – ja se, onko teillä jo käytössänne Qlik. Huomioimme myös montako henkilöä tulee käyttämään BI-ratkaisua sekä paljonko tarvitaan applikaatioita. Tällä perusteella piirrämme suunnitelman uudesta ympäristöstä, tarkentaen mitä laitteistoa teidän on hankittava. Autamme teitä myös uuden ympäristön asentamisessa. Näin voimme vakuuttua siitä, että serveri on asennettu kunnolla, ja että se toimii Qlik-ratkaisulle optimaalisella tavalla. Varmistaaksemme aikaa kestävän ratkaisun, tarjoamme myös hallintoa, hostausta ja tukea eri tasoilla, mukaan lukien vianetsintä, korjaus- sekä monitorointipalvelu.

TEKNISET ANALYYSIT JA ARVIOINTI

Latautuvatko applikaationne hitaasti? Kaatuuko IT-järjestelmänne usein? Onko teillä ongelmia latausten tai datan muokkaamisen kanssa? Suorituskykyongelmat johtuvat yleensä vääristä asetuksista tai huonosti suunnitelluista applikaatioista. Teknisessä analyysissä käymme läpi koko teknisen ympäristönne ja keskitymme erityisesti suorituskykyyn ja turvallisuuteen. Askel askeleelta, yhdessä IT-osastonne kanssa, käymme läpi fyysiset ja virtuaaliset asetukset, käyttöjärjestelmät ja Qlik-ympäristön osa-alueista ne, jotka ovat lähimpänä ja kaikkein kauimpana käyttäjästä. Tulokset kootaan raporttiin, johon on listattu suosittelemamme toimet IT-osastollenne. He voivat toteuttaa toimet joko itse tai meidän avullamme.

BI-HOSTAUS

Tarjoamme fyysistä ja virtuaalista hostausta koko Qlik-alustallenne, myös kumppaneidemme tuotteille. Fyysiseen hostaukseen sitoutamme ulkopuolisia kumppaneitamme, mutta hallitsemme itse käyttöjärjestelmää ja Qlik-alustaa. Virtuaalisen / pilvipalveluhostauksen hoidamme Azure/ Amazonin kanssa, jolloin huolehdimme kaikista toimintaympäristön osa-alueista.

Ota meihin yhteyttä

Janne Timonen

BI Manager
janne.timonen@climber.fi
+358 40 773 0793

Johan Levander

Expert Services
johan.levander@climber.se
+46 70 952 91 60