Climber Worldwide

Qlik Sense: WEBBIPOHJAINEN BI-TYÖKALU VISUAALISEEN ANALYTIIKKAAN

Qlik Sense on responsiivinen, web-pohjainen BI-työkalu, jonka avulla organisaatiosi käyttäjät voivat luoda joustavia, interaktiivisia tietojen visualisointeja ja tehdä mielekkäitä päätöksiä. Työkalu on suunniteltu antamaan käyttäjille nopeasti vastauksia kysymyksiin. Siksi se kerää tietoa useista lähteistä, mukaan lukien sisäiset, ulkoiset ja Big data -lähteet, tarjoten täydellisen kuvan sekä tietystä yksittäisestä alueesta että yleisistä toiminnoista. Qlik Sense perustuu assosiatiiviseen, in-memory -teknologiaan, joka helpottaa rinnakkaiskäyttöä.

TÄTÄ ON qlik sense

Qlik Sense perustuu joustaviin, katseenvangitseviin visualisointeihin, jotka tekevät analytiikasta helposti kommunikoitavaa ja ymmärrettävää. Visualisoinnit ovat interaktiivisia ja mukautuvat automaattisesti asettamiinne parametreihin, jotka perustuvat ennalta määriteltyihin avainmittareihin. “Raahaa ja pudota” -visualisoinnit osoittavat selvästi tekemänne valinnat sekä sen, missä vaiheessa olette analyysissä. Voitte myös:

  • Käyttää työkalua millä tahansa laitteella tai näytöllä, älypuhelimella tai tabletilla – ja tuoda analyysin mukananne kokoukseen, kauppaan tai varastoon.
  • Koota tiedot PDF, PPT tai Word -muodossa raportiksi ja lähettää ne sähköpostitse, intranetin tai internetin kautta valikoiduille vastaanottajille käyttäen NPrinting -raportointityökalua.
  • Etsiä ja löytää helposti ja nopeasti mitä tahansa kaiken datanne joukosta. Qlik Sense -työkalussa on älykäs hakutoiminto, joka nopeuttaa tietojen löytymistä linkittämällä hakusanan kaikkiin siihen liittyviin määreisiin ja ulottuvuuksiin assosiaation vahvuuden mukaisesti.

itsepalveluanalyysi

Qlik Sense on web-pohjainen, joten se on helppo integroida muihin HTML-ratkaisuihin. Sillä on avoin API, jonka avulla on mahdollista muokata ulkoasua yrityksen graafisen ilmeen mukaiseksi. Käyttäjien tarpeista riippuen, ratkaisua voi myös laajentaa räätälöidyin ominaisuuksin lisäämällä laajennusobjekteja, joita voi ladata Qlik Branch portaalin kautta. Climberilla olemme kehittäneet useita talouteen perustuvia laajennusobjekteja, kuten tuloslaskelman kommenttitoiminnolla sekä kustomoituja raportteja.

Selection Bar tekee analyysien laajentamisesta ja kaventamisesta helppoa. Näin Climber Selection Bar Extension toimii:

itsepalveluanalyysi

Qlik Sense perustuu itsepalvelun menetelmään, joka tukee käytettävyyttä eri tasoilla. Käyttäjällä on valta muokkata analyysiä mukaan, mitä haluaa tietää. Ennalta määriteltyjen mittojen, ulottuvuuksien ja KPI:n kirjastosta, voi “raahata ja pudottaa” haluamiaan asioita ja luoda oman visualisoinnin sekä raportin. Lisäksi voi ladata omia tietoja ja laajentaa analyysin kapasiteettia entisestään.

ulkoasun vaihto ja datan lisääminen

Alusta on dynaaminen, joten sen ulkoasua on helppo muokata ja lisätä uusia tietolähteitä tarpeen mukaan. Kaikki mitat, määritelmät ja KPI:t tallennetaan yhteen paikkaan. Tämä tekee ratkaisun hallinnasta kustannustehokasta, koska voitte helposti itse ylläpitää BI-ratkaisua.

turvatun käytön kulunvalvonta

Qlik Sense on rakennettu yrityksille hyödyntäen tiivistettyä tietokantaturvallisuutta. Kulunvalvonta varmistaa, että oikeat ihmiset pääsevät käsiksi oikeaaa tietoon. Toiset tarvitsevat pääsyn alimmalle tietokantatasolle pystyäkseen vertailemaan ERP-järjestelmän lähdetietoja, toiset haluavat luoda omia muuttujia ja tuottaa yksinkertaisia analyyseja, ja joillekin työskentely valmiiden määreiden kanssa riittää. Qlik Sense myös tukee useita ennalta määriteltyjä turvallisuusrooleja, joita voidaan laajentaa, jotta sinun on helppo jakaa oikeuksia käyttäjille sen mukaan, mitä käyttäjä saa tehdä ja nähdä.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

Managing Director
kauko.metsahovi@climber.fi
+358 400 396371

Kauko Metsähovi

Technical Director
miikka.koskinen@climber.fi
+358 405 212903

Miikka Koskinen