Climber Worldwide

Tule mukaan! Kasvamme pitkin matkaa

Climber on business intelligence -osaajista koostuva asiantuntijayritys, joka kehittää käyttäjäystävällisiä, päätöksentekoa helpottavia BI-ratkaisuja Qlik-teknologioilla. Mittava tarjontamme sisältää strategia-, kehitys-, infrastruktuuri- ja tukipalvelua. Kaikki tähtää visiomme toteuttamiseen. Se kuuluu näin: Creating Intelligent Business. Autamme asiakasyrityksiämme hyötymään luontaisesta erityisosaamisestaan valjastamalla hyödylliset tiedot käyttöön.

Eurooppalainen yritys

Vuonna 2007 Climberin perustivat Tukholmassa Jan Sipek, liiketoiminnan konsultti, sekä Michael Nordström, yksi ensimmäisistä QlikView -kehittäjistä.

Tänä päivänä meitä on jo 85 henkilöä kahdeksassa toimistossa Tukholmassa, Linköpingissä, Malmössä, Lontoossa, Kööpenhaminassa, Helsingissä, Riiassa ja Enschedessä. Olisit osa +10 henkilön tiimiä Suomessa. Tiimi työskentelee antaumuksella ja määrätietoisesti läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa vahvistaakseen heidän päätöksentekokapasiteettiaan. Tärkein resurssimme on tiimi, joka toimii silminämme ja korvinamme markkinoilla. Tiimin jäsenet ymmärtävät nopeasti asiakkaidemme liiketoimintahaasteet, kysymykset ja tarpeet.

Kulttuurimme

Into ja halu kehittyä, niin henkilökohtaisella kuin ammatillisella tasolla, on yleinen piirre Climberin työntekijöissä. Panostamme jatkuvasti ihmisten kasvua, kehitystä ja oppimista helpottavan kulttuurin luomiseen. Priorisoimme taitojen kehittämistä ja organisoimme koulutuspäivän 4-5 kertaa vuodessa. Jokainen luo myös oman kehityssuunnitelman, joka perustuu omaan sitoutumiseen ja omiin tavoitteisiin. Sen mitä haluat, me haluamme tarjota sinulle.

CLIMBER INSTAGRAMISSA

Työskentely kanssamme

Climberilla me emme rajoita itseämme sulloutumalla pieniin lokeroihin, vaan teemme yhteistyötä laaja-alaisesti erilaisten asiakkaiden kanssa. Se tekee työstä hauskaa ja haastavaa, projekteja on kaikilla eri aloilla. Tavoitteenamme on aina auttaa asiakkaitamme kehittymään tietovetoiseksi organisaatioksi. Kasvatamme heidän päätöksentekokapasiteettiaan ja mahdollistamme paremman bisneksen tekemisen – oli ala mikä hyvänsä. Sinun tehtäväsi on auttaa asiakas BI-matkalle, pysyä läheisissä väleissä heidän kanssaan ja auttaa heitä ymmärtämään paremmin toimintoja, joita seurataan.

Tervetuloa kotiin

Vaikka vietätkin paljon aikaa asiakkaiden luona paikan päällä, kotipesäsi on toimistollamme Yrjönkadulla Helsingin keskustassa Hotelli Tornin suojaisessa varjossa. Täällä me kohtaamme aamukahvilla, tiimi- ja asiakaspalavereissa, juhlimme työsaavutuksia tai pidämme Playstation peli-illat. Joka vuosi teemme yhdessä jotain spesiaalia, kuten käymme viski-tastingissä tai ampumassa revolvereilla, ja toisinaan meillä käy hieroja ylläpitämässä työkuntoamme. Vuoden kohokohtia on Climber Companyn nelipäiväinen kick off, joka saattaa kaikki Climberin työntekijät yhteen jossakin Euroopan kaupungissa. Vuonna 2017 tapasimme Kroatian Splitissä, sitä ennen 2016 Lontoossa ja 2015 Chamonixissa. Muutoin yrityksemme yhteinen chat-linja käy kuumana, kun ihmiset jakavat tietoa, haasteita, kokemuksia ja intoa toisilleen. Niin, ja mikäli olet kiinnostunut kansainvälisistä uramahdollisuuksista, Climber tarjoaa niitä runsaasti.

 

CLIMBER HAKEE UUSIA BI-KONSULTTEJA!

Laita avoin hakemus mainiten Qlik-kokemuksestasi tai muusta ohjelmistoalan työtehtävästäsi. Tai jos olet esimerkiksi vastavalmistunut tieteen tai talouden maisteri, kerro miksi Climber olisi sinulle täydellinen ensityöpaikka.

Technical Director
miikka.koskinen@climber.fi
+358 405 212903

Miikka Koskinen

Managing Director
kauko.metsahovi@climber.fi
+358 400 396371

Kauko Metsähovi