Climber Worldwide

Qlik-pojainen skaalautuva BI-alusta

BI-työkalut ovat avainasemassa faktoihin perustuvassa päätöksenteossa ja tietovetoista kulttuuria luodessa. BI-työkalut auttavat teitä paitsi löytämään vastauksia kysymyksiinne tutkiessanne ja analysoidessanne dataa, ne myös tekevät sitoutumisesta, ymmärtämisestä, kommunikoinnista, yhteistyöstä ja datan jakamisesta helppoa. Olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme markkinaa johtavaa teknologiaa luovan Qlikin, jotta voimme tarjota kokonaisvaltaisia analyysejä ja raportointia asiakkaillemme. Käyttämällä laajaa työkaluvalikoimaa, luomme skaalautuvan alustan, joka edesauttaa yksilöllisten ratkaisujen luomista ja tekee niiden jakamisesta koko organisaation kesken helppoa.

Qlik Cloud

Tehokkaan data-analytiikan ytimessä on liiketoiminnan ja IT-toimintojen saumaton yhdistäminen. Sujuvuutta tukee osaltaan se, että nykyään yhä useammat yritykset kehittävät teknologioitaan pilvilähtöisesti. Qlik Cloud on pilvipohjainen Business Intelligence -ratkaisu, joka tarjoaa alansa parhaat, skaalautuvat analytiikkaominaisuudet. Alusta antaa organisaation kaikille työntekijöille mahdollisuuden hyödyntää dataa ja tehdä datapohjaisia päätöksiä Qlik Sense– ja QlikView-sovellusten avulla – molemmat samassa selainnäkymässä. Samalla ratkaisu säästää IT-osaston erillisiltä ohjelmistoasennuksilta ja käyttöönotoilta vaarantamatta silti ratkaisun suorituskykyä. Qlik Cloud tarjoaa helppoa ja kätevää BI-analytiikkaa.

KUSTOMOITUJA RATKAISUJA UNIIKKEIHIN ANALYTIIKKATARPEISIIN

Seurannan ja analysoinnin prosessinne ovat avaintekijöitä määritettäessä kuinka ratkaisu suunnitellaan ja mitä ominaisuuksia tarvitsette. Haluatteko jakaa tietoa raporteissa, sisäisesti ja ulkoisesti? Mitkä liiketoimintayksiköt tulevat käyttämään työkalua? Onko responsiivisuus tärkeää? Pitäisikö ratkaisuun olla pääsymahdollisuus intranetin tai internetin kautta? Haluatteko työstää ennalta määrättyä rakennetta vai haluatteko rakentaa omia visualisointeja ja lisätä omia tietoja? Se mitä haluatte saavuttaa, määrittelee mitä BI-työkaluja pitäisi käyttää. Kokonaisuus voidaan yhdistää budjetointi-, ennustus-, suunnittelu ja datan varastointityökaluihin. Me muokkaamme ratkaisunne käyttäen lukuisia työkaluja, jotta lopputulos sopii omaan tapaanne työskennellä ja auttaa teitä  saavuttamaan tavoitteenne.

Qlik Sense

Web-pohjaisella visuaalisella analytiikalla nopeat vastaukset liiketoiminnan kysymyksiin ja tarpeisiin.

Vizlib Qlik Sense -laajennusosat

Laajennusosat (eng. extensions) ovat oikotie parempaan toiminnallisuuteen.

Qlik NPrinting

Lähetä räätälöidyt raporttisi valituille vastaanottajille ajastetusti.

Bizview

Suunnittele, budjetoi ja ennusta saatavissa olevalla tiedolla excelmäisesti.