Climber Worldwide

Qlik Logo 2024

– OTA KAIKKI HYÖTY IRTI QLIKISTÄ –

Tervetuloa Climberin Qlik-akatemiaan!

QLIK KOULUTUS   •   ONLINE JA OFFLINE   •   ENGLANTI / SUOMI   •   TUO KANNETTAVA TIETOKONE

 

Opi, opi, opi. Koulutus on välttämätöntä tietolähtöisen ja tiedolla johtamisen kulttuurin luomiseksi. Vain 51% käyttäjistä työskentelee Qlikin kanssa päivittäin, mutta jatkuvan koulutuksen avulla voit varmistaa, että työntekijäsi käyttävät Qlikiä yhä enemmän kaikilla tasoilla. Climber tarjoaa online- ja luokkahuonekoulutuksia sekä aloittelijoille että jo edistyneemmille käyttäjille. Voit aloittaa ilmaisella esittelykoulutuksellamme ja opiskella syvemmin jatkokoulutuksissamme tullaksesi todelliseksi Qlik-asiantuntijaksi! Tarjoamme samalla mahdollisuuden opiskella kanssamme Qlik-sertifiointeihin vaadittavat taidot.

Climber Academyn kautta tarjoamme Qlik Sense -koulutuksia eri rooleihin ja lähtötasoihin, joita pitävät Qlik-sertifioidut asiantuntijamme vuosien Qlik-kokemuksella. Koulutukset järjestetään verkkokoulutuksina, mutta järjestämme koulutuksia myös toimistossamme Helsingissä (tai muussa osoitetussa paikassa). Luonnollisesti järjestämme myös asiakaskohtaisia koulutuksia.

Osallistumisestasi saat koulutussertifikaatit ja harjoitusmateriaalin jatkoharjoittelua varten. Koulutuksia tullaan järjestetään säännöllisesti, mutta paikkoja on rajallinen määrä. Varmista osallistumisesi täältä ja tavataan koulutuksissamme!

Tulevat koulutukset

Qlik Sense Introduction Training 5.9.2024
Remote, English
Learn the basics of Qlik Sense with our free training for beginners.

Tieturin Qlik Sense -koulutukset

Climberin Mikko Jyrkiäinen on kouluttajana ICT- ja projektikouluttaja Tieturin Qlik Sense -koulutuksissa. Tieturin pitkä koulutusalan kokemus yhdistettynä Climberin tietotaitoon takaa osaamisesi kehittymisen.

Qlik Sense Visualisointi 23.-24.5.2024
Helsinki/Remote, suomeksi
Opi Qlik Sense -sovellusten perusteet ja niiden luominen.

Qlik Sense Tietomallinnus 10.-11.6.2024
Helsinki/Remote, suomeksi
Syvennä osaamistasi Qlik Sensen sovellusympäristöstä ja tietomallinnuksesta.

QlikView Designer
Helsinki/Remote, suomeksi
Miten analysoida tietoja tehokkaasti QlikView:n avulla?

QlikView Developer
Helsinki/Remote, suomeksi
Tietojen integrointi ja lataus käyttäjien hyväksikäytettäväksi.

"Previous trainings rated 4.5/5 in average."
"An easy to follow, step-by-step session held by a teacher highly skilled in Qlik. Lot’s of opportunities to interact, not just an ordinary webinar or pre-recorded tutorial."
COURSE PARTICIPANT

Valitse koulutus!

NÄIN KOULUTUKSEMME TOIMII

Koulutuksen Rakenne
Climber Academy koulutusta johtaa kokenut, sertifioitu asiantuntijamme ja koulutuskokonaisuudet sisältävät runsaasti demonstaatioita sekä käytännönläheisiä harjoituksia. Huolehdimme koulutuksessa tarvittavista lisensseistä ja ympäristöstä (ts. et tarvitse omaa Qlik-lisenssiä).

Vaatimukset
Verkkokoulutukset järjestetään pääsääntöisesti MS Teamsin kautta. Käytä omaa kannettavaa tietokonettasi mieluiten Google Chrome tai Firefox selaimella ja varmista, että sinulla on kuulokkeet ja mikrofoni.

Valmistautuminen
Varmistamme osallistumisesi koulutukseen sähköpostilla, jonka saat muutama päivä ennen koulutuksen alkua. Sähköpostista löytyy myös kaikki tarvittava infomaatio koulutusta ja valmistautumistasi varten.

"An investment in knowledge pays the best interest."
BENJAMIN FRANKLIN
Climber Academy Teachers Nick and Jordy

Kouluttajat
Kouluttajamme ovat kokeneita ja sertifioituja Qlik-asiantuntijoita, joilla on laaja tietämys liiketoimintaprosesseista sekä paljon QlikView- ja Qlik Sense -tietämystä.

Koulutuksen jälkeen
Saat koulutuksesta sertifikaatin ja koulutusmateriaalin mukaasi harjoitellaksesi myöhemmin omassa tahdissasi. Suosittelemme myös jatkamaan kouluttautumista ja osallistumista muihin tuleviin koulutuksiimme.

Maksu ja ehdot
Ilmoita laskutustietosi, po ja yrityksen osoite rekisteröitymisen yhteydessä. Lähetämme sinulle vahvistuksen allekirjoitettavaksi koulutuksen ehtojen kanssa. Koulutus laskutetaan vahvistuksen jälkeen.

HALUAN LISÄTIETOJA CLIMBER ACADEMY KOULUTUKSISTA!Divider

Onko kysyttävää? Ota yhteyttä!

Haluatko osallistua koulutukseen tai onko sinulla kysyttävää koulutuksesta tai koulutusaikatauluista? Ota yhteyttä tai käytä chat-kuvaketta ruudun oikeassa alakulmassa! Olemme valmiita auttamaan.

Mikko Jyrkiäinen

Training Manager
mikko.jyrkiainen@climber.fi
+358 44 705 6647

Jussi Saarinen

Managing Director
jussi.saarinen@climber.fi
+358 40 756 7340