Climber Worldwide

BI-konsultti, Climber Finland Oy

Oletko yksi Suomen harvoista Qlik-osaajista ja sinulla on edelleen halu kehittää ja jakaa osaamistasi? Tai oletko mahdollisesti muita BI-teknologioita ja -työkaluja hallitseva osaaja, ja haluat ottaa haltuun Qlik-teknologiat tai työskennellä kansainvälisissä projekteissa? Tervetuloa tutustumaan uusiin työkavereihisi Helsingin keskustan toimistollemme!

 

Kun puolin ja toisin ajatuksemme menevät yksiin ja parin tapaamisen jälkeen hyväksyt työtarjouksemme, pääset työskentelemään pienempien ja erityisesti suurempien yritysten rinnalla kehittäen heidän liiketoimintaansa ja johtamista. Autat asiakkaitamme mittaamaan liiketoimintaa sekä ymmärtämään tuotetun tiedon hyödyntämismahdollisuudet päätöksentekotilanteissa. Konkreettisesti työskentelet asiakkaan luona tai etänä ja suunnittelet raportointisovelluksia tai tapoja käsitellä, yhdistellä ja visualisoida dataa. Ratkot sitten visaisia haasteita tai valmennat asiakkaidemme osaajia, olet asiakkaamme arvostama kumppani, johon kohdistuvat kovat odotukset otat rohkeasti vastaan ja ylität. Asiakastyytyväisyys kun on meidän kaikkien vastuulla.

Roolisi tai tuleva kehityspolkusi meillä ei ole etukäteen määritelty. Siksi emme tässä kohtaa halunneet listata yksioikoista tehtävälistaa. Sitä paitsi kokeneena BI-osaajana ymmärrät jo hyvin työsi luonteen ja sisällön.

Sen sijaan haluamme kuunnella sinua – jo nyt ja jatkossa meillä työskennellessäsi. Olet sitten kiinnostunut tietomalliarkkitehtuureista tai asiakasvastuusta, haluat kansainvälisiin projekteihin tai kehittämään omia työkalujamme, voit olla varma, että meillä pääset kehittymään haluamaasi suuntaan.

 

Palataan vielä hetkeksi syihin tulla meille töihin

Meidän ehdoton kilpailuetu on kansainvälisyys. Olemme suurimpia Euroopassa toimivia Qlik-partnereita. Pystymme projekteissamme hyödyntämään yli 100 kansainvälisen osaajan joukkoamme. Tämä tarkoittaa, että sinun apunasi on osaamista, mitä muilla toimijoilla ei Suomessa ole. Saatat myös itse osallistua vaikkapa Amsterdamissa toimivan, alallaan maailman johtavan toimijan projektiin. Meillä tulet ratkomaan haasteita, jotka eivät ole sieltä triviaaleimmasta päästä. Vaikka olet jo kokenut osaaja, ei kehittymisesi saavuta meillä lakipistettään. Myös yhteiset koulutustapahtumamme ja kick off -päivät muiden maiden toimistojen kanssa edesauttavat tässä.

Suomessa meitä on vajaan 20 osaajan tiivis ja monessa keitoksessa jo kouliintunut tiimi. Saat rinnallesi särmikkäitä, avoimia ja kokeilunhaluisia työkavereita, jotka viettävät yhteistä aikaa esimerkiksi Teams-aamukahvilla, harrastekokeiluissa tai saavutuksia juhlistettaessa. Olemme kaikki avoimia uusille ideoille sekä toimintamme kehittämiselle, ja toivottavasti myös sinusta on luontevaa osallistua työyhteisösi kehittämiseen. Koska laillamme sinullakin on muuta elämää työn lisäksi, arvostat varmasti työaikapankkia, joka mahdollistaa ajoittaisten intensiivisten työrupeamien hyödyntämisen ylimääräisinä vapaina ja lomina.

Muutama seikka sinusta

Meille on ensisijaisen tärkeää, että istut hyvin joukkoomme. Se ei tarkoita, että ajattelet samalla lailla kuin me. Tai pukeudut kuten me. Se tarkoittaa, että sinulla on omia mielipiteitä, joita osaat tilanne huomioiden tuoda esiin argumentoiden. Se tarkoittaa sitä, että suhtaudut intohimoisesti työhösi ja elämääsi sekä niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Seuraavaksi huomiomme kiinnittyy kartuttamaasi kokemukseen.

Tämä tehtävä on mielestämme omiaan BI-addiktille,

  • joka on jo työskennellyt järjestelmäkehityksen ja -arkkitehtuurien parissa
  • jolle tietomallisuunnittelu ja relaatiotietokannat eivät ole myöskään vieraita
  • jolla on erinomaiset viestintätaidot suomeksi ja englanniksi, mahdollisesti ruotsiksi
  • jonka työskentelyotteessa uskallus haastaa ja kyseenalaistaa yhdistyvät määrätietoiseen ratkaisuhakuisuuteen.

Ideaali lähtötilanne on, jos sinulla on jo ennestään kokemusta Qlik Sense tai QlikView-ratkaisujen kehittämisestä. Näin pääset nopeammin asiakasprojektiemme pariin. Ketterän kehittämisen menetelmät ovat sinulle myös todennäköisesti ennalta tuttuja.

Seuraavaksi

Jos mielessäsi on kysymyksiä meillä työskentelystäsi, voit soittaa Jussille puh. 0407 567 340. Hän keskustelee mielellään kanssasi. Voit myös käydä suoraan toimeen ja lähettää Jussille hakemuksesi. Laita mukaan CV tai linkki LinkedIn-profiiliisi.

Janne Timonen

BI Manager
janne.timonen@climber.fi
+358 40 773 0793

Jussi Saarinen

Managing Director
jussi.saarinen@climber.fi
+358 40 756 7340