Climber Worldwide

Climber on konsulttitoimisto, joka kehittää Qlik Platform -alustalla toimivia, päätöksentekoa tukevia Business Intelligence -ratkaisuja. Liiketoiminnan seurannan ja analysoinnin ratkaisumme antavat työntekijöillenne reaaliaikaisen pääsyn kaikkeen mitattuun tietoon, jolloin he pystyvät tekemään parempia päätöksiä. Autamme muuttamaan monimutkaisen datan konkreettiseksi, päätöksentekoa tukevaksi informaatioksi, jonka avulla asiakasyritykset voivat nykyaikaistaa prosessejaan, vähentää kustannuksiaan ja luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Kun työntekijät voivat keskittyä oikeisiin asioihin, tuottavuus nousee ja liiketoiminta tuottaa hedelmää. Tästä alkaa älykkään johtamisen polku, joka vie kohti menestystä. Creating Intelligent Business.

Eurooppalainen yritys

Climber on kehittänyt vuodesta 2007 lähtien vuosittain yli 400 BI-ratkaisua monitorointiin, analysointiin ja raportointiin QlikView:n ja Qlik Sensen avulla. Olemme auttaneet yli 300 yritystä ratkaisustrategian, kehitystyön, infrastruktuurin ja tukipalvelujen kanssa. Climberilla on sertifioidut konsultit ja toimistot Helsingissä, Tukholmassa, Malmössä ja Alankomaiden Hengelossa ja olemme Qlikin suurin kumppani Euroopassa.

80-henkinen tiimimme hallitsee niin operatiivisen kuin teknologisenkin osaamisen ja meillä on kokemusta monilta eri yrityssektoreilta ja eri liiketoiminnoista. Ratkaisemme niin data-, prosessi- kuin liiketoiminnan haasteet ja suunnittelemme kestävän kehityksen mukaisia BI-ratkaisuja kaikkiin liiketoiminnan tarpeisiin. Toteuttaaksesi aidosti tiedolla johdettua liiketoimintaa saat päätöksentekosi tueksi reaaliaikaista tietoa on-demand -periaatteella.

Climberin perustivat Tukholmassa vuonna 2007 Jan Sipek, liiketoiminnan konsultti, sekä Michael Nordström, yksi ensimmäisistä QlikView -kehittäjistä. Tänä päivänä meitä on jo 80 henkilöä kahdeksassa toimistossa Helsingissä, Tukholmassa, Malmössä ja Alankomaiden Hengelossä. Kuluva vuosi on 7-vuotisjuhlavuotemme Euroopan johtavana QlikTech -kumppanina ja taipaleemme jatkuu kasvun merkeissä. Tiimi työskentelee antaumuksella ja määrätietoisesti läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja vahvistaa heidän päätöksentekokykyään.

CLIMBER – A DIGIA COMPANY

Climber ja Digia yhdistivät voimansa vuonna 2020. Yli 1 300 henkilöä työllistävällä Digialla on asiakkaita ympäri maailman, ja sen ratkaisut kattavat kaikki digitalisaation ja datan käytön tasot: digitaaliset palvelut, liiketoimintajärjestelmät, integraatiot ja API-ratkaisut, tietohallinnon sekä analytiikan. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä, ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli 155,9 miljoonaa euroa.

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka rakentaa maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu. Datan hyödyntäminen on tärkeä kilpailutekijä, jonka arvo kasvaa älykkään tietohallinnon ekosysteemeissä. Kun prosesseja ja palveluja digitalisoidaan, jatkuvasti lisääntyvää dataa voidaan hyödyntää keskeisissä toiminnoissa ja siten ohjata, optimoida ja modernisoida prosesseja. Digia tukee digitalisaatioprosesseja suunnittelemalla datan käyttöä liiketoiminnassa ja toteuttamalla teknisiä ratkaisuja, älykkäitä algoritmeja sekä datan käyttöön tarvittavia alustoja.

8 FAKTAA CLIMBERISTA

Climber 8 Fast Facts

Toimistomme

Asiakkaamme

Näin me toimimme

Yhdistämme liiketoimintaosaamisemme tekniseen asiantuntemukseen, ja ymmärrämme siksi dataan, prosesseihin ja liiketoimintaan liittyvät haasteet. Erityisen vahva Qlik Analytics Platform -osaamisemme mahdollistaa kestävien, koko liiketoimintanne kattavien BI-ratkaisujen suunnittelun. Menestyksekäs projekti perustuu tiiviille yhteistyölle ja kumppanuudelle. Paneudumme arkeenne ja työhönne, jotta ymmärrämme yrityksenne haasteet ja mahdollisuudet. Siten luomme vision siitä, mitä kaikkea BI voi auttaa teitä saavuttamaan.

BI-matkaa johtavat liiketoimintakonsulttimme, joita kutsumme Business Intelligence Managereiksi. Heillä on kokemusta eri toimialojen erilaisista tarpeista. Me kuuntelemme, esitämme kysymyksiä, haastamme ja kyseenalaistamme sekä teidän näkemyksiänne että omiamme. Ajattelemme muutoksen kautta – kokonaisvaltaisesti ja pitkäkestoisesti. Ratkaisujemme arvo luodaan käyttäjien käsissä, organisaation sisällä. Siksi koulutus ja seuranta ovat prioriteetteja jokaisessa projektissamme – haluamme varmistaa ratkaisujemme tehokkaan käytön.

Tekninen osaaminen on tarjontamme selkäranka

Kaikki BI-konsulttimme ovat sertifioituja Qlik Platform -asiantuntijoita. Lisäksi kaikkien ratkaisujemme laadun varmistaa ulkopuolinen laaduntarkkailija. Meillä on myös kansainvälinen tiimi, Climber Expert Services, joka on omistautunut BI-ympäristölle ja infrastruktuurille itse ratkaisun takana. Työkalujen asentamisen ja päivitysten tekemisen lisäksi me huolehdimme myös työnjohtamisesta, käyttäjätuesta ja jatkuvasta kehitystyöstä lisäosien tai uusien käyttäjien ja tarpeiden ilmaantuessa. Teemme tiivistä yhteistyötä Qlikin ja heidän tukitiiminsä kanssa, ja meitä pyydetään usein testaamaan heidän uusia tuotteitaan ennen niiden julkaisemista.

"Se on ollut helppoa. Mielestäni Climberin kavereiden kanssa on hauska tehdä töitä ja yhteistyö on ollut antoisaa. Climberissa on voimaa ja joustavuutta. Eniten arvostan kuitenkin sitä kuinka he löytävät ratkaisuja haasteisiin ja ongelmiin."
Kenneth Ståhls, BI-kehityksestä vastaava, Carea

Ota yhteyttä!

Jussi Saarinen

Managing Director
jussi.saarinen@climber.fi
+358 40 756 7340

Janne Timonen

BI Manager
janne.timonen@climber.fi
+358 40 773 0793