Climber Worldwide

Climber on konsulttitoimisto, joka kehittää päätöksentekoa tukevia business intelligence -ratkaisuja, jotka toimivat Qlik Platform -alustalla. Ratkaisumme liiketoiminnan seurantaan ja analysointiin antavat työntekijöillenne reaaliaikaisen pääsyn kaikkeen mitattuun tietoon, jolloin he tekevät väistämättä parempia päätöksiä. Autamme teitä muuttamaan monimutkaisen datan konkreettiseksi, päätöksentekoa tukevaksi informaatioksi, joka kertoo kuinka voitte nykyaikaistaa prosesseja, vähentää kustannuksia ja luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Kun työntekijänne voivat keskittyä oikeisiin asioihin, tuottavuus nousee ja liiketoimintanne tuottaa hedelmää. Tästä alkaa älykkään johtamisen polku, joka vie kohti menestystä. Creating Intelligent Business.

Eurooppalainen yritys

Since 2007, Climber has developed over 400 BI per year solutions for monitoring, analysis and reporting in QlikView and Qlik Sense, helping over 300 companies with solution strategy, development, infrastructure, and support. With the highest number of certified consultants and offices in Stockholm, Malmö, Helsinki and Hengelo, we’re the largest Qlik partner in Europe.

We have 80 employees that combine operational and technology expertise with experience from a wide range of industries and functions to solve your data-, process- and business-related challenges. We design sustainable BI solutions for your entire business needs, giving you real-time, on-demand answers for informed decision making – a must if you want your operations to be data-driven.

Vuonna 2007 Climberin perustivat Tukholmassa Jan Sipek, liiketoiminnan konsultti, sekä Michael Nordström, yksi ensimmäisistä QlikView -kehittäjistä. Tänä päivänä meitä on jo 80 henkilöä kahdeksassa toimistossa Tukholmassa, Malmössä, Lontoossa, Helsingissä ja Hengelo. Tämä vuosi on 7-vuotisjuhlavuotemme Euroopan johtavana QlikTech kumppanina – taipaleemme jatkuu kasvun merkeissä. Tiimi työskentelee antaumuksella ja määrätietoisesti läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa vahvistaakseen heidän päätöksentekokapasiteettiaan.

CLIMBER – A DIGIA COMPANY

Climber ja Digia yhdistivät voimansa vuonna 2020. Yli 1 300 henkilöä työllistävällä Digialla on asiakkaita ympäri maailman, ja sen ratkaisut kattavat kaikki digitalisaation ja datan käytön tasot: digitaaliset palvelut, liiketoimintajärjestelmät, integraatiot ja API-ratkaisut, tietohallinnon sekä analytiikan. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä, ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli 155,9 miljoonaa euroa.

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka rakentaa maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu. Datan hyödyntäminen on tärkeä kilpailutekijä, jonka arvo kasvaa älykkään tietohallinnon ekosysteemeissä. Kun prosesseja ja palveluja digitalisoidaan, jatkuvasti lisääntyvää dataa voidaan hyödyntää keskeisissä toiminnoissa ja siten ohjata, optimoida ja modernisoida prosesseja. Digia tukee digitalisaatioprosesseja suunnittelemalla datan käyttöä liiketoiminnassa ja toteuttamalla teknisiä ratkaisuja, älykkäitä algoritmeja sekä datan käyttöön tarvittavia alustoja.

8 FAST FACTS ABOUT US

Climber 8 Fast Facts

Our offices

Asiakkaamme

Näin me toimimme

Yhdistämme liiketoimintaosaamisemme tekniseen asiantuntemukseen, ja ymmärrämme siksi dataan, prosesseihin ja liiketoimintaan liittyvät haasteet. Erityisen vahva Qlik Analytics Platform -osaamisemme mahdollistaa kestävien, koko liiketoimintanne kattavien BI-ratkaisujen suunnittelun. Menestysprojekti perustuu tiiviille yhteistyölle, kumppanuudelle. Paneudumme arkeenne ja työhönne, jotta ymmärrämme yrityksenne haasteet ja mahdollisuudet. Siten luomme vision siitä, mitä kaikkea BI auttaa teitä vielä saavuttamaan.

BI-matkaa johtavat liiketoimintakonsulttimme, joita kutsutaan Business Intelligence Managereiksi. Heillä on kokemusta eri toimialojen erilaisista tarpeista. Me kuuntelemme, esitämme kysymyksiä, haastamme ja kyseenalaistamme sekä teidän näkemyksiänne että omiamme. Ajattelemme muutoksen kautta – kokonaisvaltaisesti ja pitkäkestoisesti. Ratkaisujemme arvo luodaan niitä käyttävien käsissä, organisaationne sisällä. Sen vuoksi koulutus ja seuranta ovat prioriteetteja jokaisessa projektissamme, haluamme varmistaa ratkaisujemme tehokkaan käytön.

Tekninen osaaminen on tarjontamme selkäranka

Kaikki BI-konsulttimme ovat sertifioituja Qlik platform -asiantuntijoita. Lisäksi kaikkien ratkaisujemme laadun varmistaa ulkopuolinen laaduntarkkailija. Meillä on myös kansainvälinen tiimi – Climber Expert Services – joka on omistautunut BI-ympäristölle ja infrastruktuurille itse ratkaisun takana. Työkalujen asentamisen ja päivitysten tekemisen lisäksi me huolehdimme myös työnjohtamisesta, käyttäjätuesta ja jatkuvasta kehitystyöstä lisäosien, tai uusien käyttäjien ja tarpeiden ilmaantuessa. Teemme tiivistä yhteistyötä Qlikin ja heidän tukitiiminsä kanssa, ja meitä pyydetään usein testaamaan heidän uusia tuotteitaan ennen niiden julkaisemista.

 

"Se on ollut helppoa. Mielestäni Climberin kavereiden kanssa on hauska tehdä töitä ja yhteistyö on ollut antoisaa. Climberissa on voimaa ja joustavuutta. Eniten arvostan kuitenkin sitä kuinka he löytävät ratkaisuja haasteisiin ja ongelmiin."
Kenneth Ståhls, BI-kehityksestä vastaava, Carea

Ota yhteyttä!

Kauko Metsähovi

Managing Director
kauko.metsahovi@climber.fi
+358 40 039 6371

MIIKKA KOSKINEN

Technical Director
miikka.koskinen@climber.fi
+358 40 521 2903