Climber Worldwide

Kuka vastaa yrityksenne Qlik-ympäristöstä?
Onko kysymykseen vaikea vastata?

Anna Climberin Expert Services -tiimin auttaa! Puuttuuko yritykseltänne osaamista tai in-house -resursseja? Tai tarvitsetko jonkun, joka ottaa kokonaisvastuun BI-ympäristöstä ja jonka puoleen voi aina kääntyä? Olemme sertifioitu Qlik-asiantuntijatiimi ja Climber Cloud -pilvipalvelumme on suunniteltu toimimaan yhdessä Qlikin kanssa. Managed Qlik Services by Climber -palvelun avulla saat hoidettua kaikki BI:tä koskevat asiat yhdeltä luukulta. Autamme BI-osastoasi johtamaan yrityksenne matkaa pilviympäristössä.

Kuulostaako tutulta?

1. Ulkoinen IT-kumppani tallentaa yrityksen datan yksityiseen pilveen …

2. tai ulkoiseen pilvipalveluun.

3. Sen lisäksi dataa tallennetaan myös ulkoiseen pilvitietokantaan.

4. Käyttäjät tarvitsevat helpon ja turvallisen pääsyn tietoon, mutta kaikilla ei saa olla pääsyä kaikkeen tietoon. Käyttäjiä on todennäköisesti useissa eri toimipisteissa …

5. ja he ovat luoneet omia tiedostojaan, jotka on tallennettu paikallisesti omille tietokoneille …

6. tai paikallisiin tietokantoihin, jotka on jaettu muiden sisäisten käyttäjien kanssa.

Tässä tilanteessa on syytä kysyä:

 

Vastaako Qlik-ympäristö tarpeitanne?

Onko se käyttäjäystävällinen?

Jos jotain menee pieleen, keneltä pyydätte apua?

Meillä on ratkaisu
–  Managed Qlik Services by Climber

Teknologiariippumaton, saumaton pilvipalvelu on yhden luukun ratkaisu kaikkiin BI-tarpeisiin. Climber Expert Services -tiimimme ylläpitää ja hallinnoi yrityksenne BI-toteutusta ja integraatioita sekä tarjoaa BI-ympäristölle jatkuvaa tukea ja monitorointia.

Laiteratkaisumme on suunniteltu Qlikiä varten ja rakennamme sen avulla yrityksenne tarpeita vastaavan, räätälöidyn toteutuksen. Optimoimme toteutuksen perustuen siihen, mitä tietolähteitä on käytössä, missä järjestelmässä (AD) käyttäjät ovat, missä he sijaitsevat maantieteellisesti ja miten he tietoa käyttävät.

Yrityksellenne nimetty yhteyshenkilö vastaa siitä, että Qlik-ympäristön laitteet, käyttöjärjestelmät, turvallisuus, tietolähteet ja uudelleen lataukset toimivat tehokkaasti ja sovitulla tavalla. Yhteyshenkilönne auttaa kaikissa kysymyksissä, ja palvelun saatte käyttöön muutamassa päivässä!

Palvelu sisältää seuraavat

Cloud Hosting

BI-ympäristön ylläpito ja perustaminen Climber Cloudissa. Climber Cloud on Qlikin käyttöä varten kehitetty, sertifioitujen Qlik-asiantuntijoiden ja kokeneiden backend-osaajien hallinnoima IT-ympäristö. Joustava, skaalautuva ratkaisu sekä laitteisto, joka optimoi kapasiteetin ja suosituskyvyn. Palveluun sisältyvät palvelimet, prosessori, muisti ja levyasemat, asennukset, päivitykset, monitorointi ja varmuuskopiointi.

Qlik Setup

Qlik-ympäristön perustaminen Climber Cloud -palvelussa. Asennamme, päivitämme, monitoroimme ja konfiguroimme uusimmat toiminnallisuudet, jotta kaikki sujuu mallikkaasti. Luomme myös turvallisuussäännöt käyttäjille, datalle ja applikaatioille.

System Integrations

Ympäristöjen väliset integraatiot suorituskyvyn ja käyttäjäkokemuksen maksimoimiseksi. Palveluun kuuluu VPN:n, SSO:n, palomuurin ja verkon asennus ja optimointi koko BI-ympäristössä.

Supporting Services

Jatkuva monitorointi ja tuki yrityksen BI-ympäristölle. Kaikki BI- ja Qlik-toteutusta koskevat asiat hoituvat yhden luukun periaatteella.

Managed Qlik Services -palvelun edut Qlik Cloudiin tai julkiseen pilvipalveluun verrattuna

Pilvitoteutus on joustava ja ketterä ja antaa uusia innovointimahdollisuuksia
– mutta miten se otetaan haltuun?

 

IT-osastojen on tärkeää huomioida pilvistrategioiden kehityksessä myös BI-ympäristö. Qlik Sense Saas tarjoaa tähän hyvän ratkaisuvaihtoehdon. Kaikki haluavat alentaa kokonaiskustannuksia ja saada käyttöönsä uusimmat toiminnallisuudet skaalautuvassa ympäristössä, mutta miten se onnistuu?

Climberin hybridiratkaisu:

Qlik Cloudin käyttöönotto kohta kohdalta

Qlik Sense SaaS tarjoaa monia hyötyjä ja on sijoitus tulevaisuuteen. Qlik Sense Saas tuo käyttöösi Qlikin ajantasaisen version ja uusimmat toiminnallisuudet.

Vaikka kehitys on nopeaa, se tuo mukanaan myös omat haasteensa. Qlik Cloud -ratkaisu ei tällä hetkellä tue Qlik Nprintingiä ja Geoanalyticsiä. Yrityksellänne saattaa myös olla tiedon käsittelyä koskevia käytäntöjä ja sääntöjä tai haluatte hallinnoida tietoa itse. Ydinkysymyksiä ovat ainakin nämä: Minne tieto tallennetaan? Kenellä on pääsy tietoon nyt, tai oli aiemmin? Onko tietoa edelleen myös vanhoissa järjestelmissä, joita ei voida integroida? Kaikki nämä haasteet voidaan ratkaista Climber Cloud -hybridiratkaisulla.

Prosessi etenee kohta kohdalta haluamassanne aikataulussa. Kun uusia toiminnallisuuksia otetaan käyttöön ja kypsyystaso kasvaa, voidaan Qlik Sense SaaSiin siirtää lisää osia. Oli prosessi pitkä tai lyhyt, olemme tukenanne koko matkan ajan. Climber Cloud toimii hermokeskuksena eri alustojen välillä.

Climber Cloud voi toimia alkuvaiheessa tärkeimpänä backendinä, jossa tapahtuu kaikki kehitystyö, datan lataaminen, prosessointi ja Qlik Sense SaaSiin siirtäminen – kaikki tämä käyttäjille saumattomana kokemuksena. Vähitellen Qlik Sense SaaSin rooli kasvaa ja Climber Cloudin pienenee. Koska suunnittelemme ja rakennamme koko ympäristön, osaamme auttaa prosessin kaikissa vaiheissa ja mahdollisissa ongelmatilanteissa.

OTA YHTEYTTÄ, JOS HALUAT KUULLA LISÄÄ PALVELUSTAMME!


Jussi Saarinen

Managing Director
jussi.saarinen@climber.fi
+358 40 756 7340

Johan Levander

CTO & Head of Expert Services
johan.levander@climber.se
+46 70 952 91 60