Climber Worldwide

Qlik Logo 2024

ONLINE QLIK TRAINING WITH CLIMBER ACADEMY:

 

Qlik Sense Business Expert -koulutus

PITUUS: 1 PÄIVÄ   •   KIELI: ENGLANTI / SUOMI   •   OSALLISTUJAMÄÄRÄ: MAX 10   •   KYSY HINTAA

 

Haluatko aloittaa Qlik Sense -sovellusten suunnittelun ja oppia luomaan uusia sovelluksia? Opit ymmärtämään ja luomaan Qlik Sense -visualisointeja eri käyttötarkoituksiin ja miten luot sovelluksista tehokkaita? Koulutuksessa tulet oppimaan kaikkein olennaisimmat Qlik Sensen käyttöön liittyvät tekniikat ja ominaisuudet. Climber Akatemian kautta sinulla on mahdollisuus tulla todelliseksi Qlik Sense -asiantuntijaksi!

 

OPPIMISTAVOITTEET

  • Johdanto: Miten Qlik Sense toimii?
  • Tietojen lataaminen Qlik Senseen
  • Qlik Sense -sovellusten tehokas rakentaminen kirjastojen avulla
  • Oikeat visualisoinnit ja parhaat käytännöt
  • Extensiot ja laajennukset, miten ne toimivat ja niiden lisäarvo Qlik Sense toteutuksissa
  • Edistyneemmät analyysit, dynaamiset kaavat, muuttujat ja Set analyysi
  • Self Service ja Qlik Sense Storytelling
  • Enterprise-kehittäminen: Suunnittele ja luo tehokkaita Qlik Sense -sovelluksia

MITEN KOULUTUKSEMME TOIMII?

Koulutuksen Rakenne
Climber Academy koulutusta johtaa kokenut, sertifioitu asiantuntijamme ja koulutuskokonaisuudet sisältävät runsaasti demonstaatioita sekä käytännönläheisiä harjoituksia. Huolehdimme koulutuksessa tarvittavista lisensseistä ja ympäristöstä (ts. et tarvitse omaa Qlik-lisenssiä).

Vaatimukset
Verkkokoulutukset järjestetään pääsääntöisesti MS Teamsin kautta. Käytä omaa kannettavaa tietokonettasi mieluiten Google Chrome tai Firefox selaimella ja varmista, että sinulla on kuulokkeet ja mikrofoni.

Valmistautuminen
Varmistamme osallistumisesi koulutukseen sähköpostilla, jonka saat muutama päivä ennen koulutuksen alkua. Sähköpostista löytyy myös kaikki tarvittava infomaatio koulutusta ja valmistautumistasi varten.

"An investment in knowledge pays the best interest."
BENJAMIN FRANKLIN
Climber Academy Teachers Nick and Jordy

Kouluttajat
Kouluttajamme ovat kokeneita ja sertifioituja Qlik-asiantuntijoita, joilla on laaja tietämys liiketoimintaprosesseista sekä paljon QlikView- ja Qlik Sense -tietämystä.

Koulutuksen jälkeen
Saat koulutuksesta sertifikaatin ja koulutusmateriaalin mukaasi harjoitellaksesi myöhemmin omassa tahdissasi. Suosittelemme myös jatkamaan kouluttautumista ja osallistumista muihin tuleviin koulutuksiimme.

Maksu ja ehdot
Ilmoita laskutustietosi, po ja yrityksen osoite rekisteröitymisen yhteydessä. Lähetämme sinulle vahvistuksen allekirjoitettavaksi koulutuksen ehtojen kanssa. Koulutus laskutetaan vahvistuksen jälkeen.

HALUAN LISÄTIETOJA CLIMBER ACADEMY KOULUTUKSISTA!Onko kysyttävää? Ota yhteyttä!

Haluatko osallistua koulutukseen tai onko sinulla kysyttävää koulutuksesta tai koulutusaikatauluista? Ota yhteyttä tai käytä chat-kuvaketta ruudun oikeassa alakulmassa! Olemme valmiita auttamaan.

Jussi Saarinen

Managing Director
jussi.saarinen@climber.fi
+358 40 756 7340

Lincoyan Kekki

Senior BI Consultant
lincoyan.kekki@climber.fi
+358 50 377 7463