Climber Worldwide
Climber FI Webinar Data is the new oil

Datan jalostamo:

Datatragediasta datastrategiaan -webinaari

On-demand webinaari

Dataa on verrattu kyllästymiseen asti öljyyn. Kuten öljynkin kanssa, datan jalostaminen raaka-aineesta on moniportainen prosessi ja lopputuotteitakin on lukuisia. Tyypillisesti organisaatioissa data on täynnä epäpuhtauksia ja lähempänä burning platformia kuin kantorakettien polttoainetta. Muutos ei kuitenkaan aina vaadi amerikantemppuja tai rakettitieteilijää. Käymme webinaarissa läpi yksinkertaiset vaiheet, joilla datatragedia muutetaan datastrategiaksi.

• Datan hankkiminen ja jalostaminen
• Informaation lopputuotteet: BI ja raportointi, ennustaminen, AI, kaupallistaminen

PUHUJAT

ClimberFI webinar Puhujat

Rami Karhu, Digigeneralisti, yrittäjä, Dent Maker

Ramilla on yli 15 vuotta kokemusta digiliiketoiminnan kehittämisestä, muutoksesta ja innovaatiosta eri aloilla. Hän on toiminut konsulttina, kouluttajana, markkinointijohtajana, CDO:na ja yrittäjänä eri kokoisissa organisaatioissa ja hänen vahvuutensa on kyky kytkeä teknologia liiketoimintaan.

Kauko Metsähovi, Managing Director, Climber Finland

Kaukolla on 15 vuoden kokemus konsultoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä. Viimeiset 10 vuotta hän on toiminut konsulttina, BI-managerina ja toimitusjohtajana Climberilla ja vastannut lukuisien eri kokoisten ja eri aloilla toimivien yritysten data/BI-strategian läpiviennistä aina raakadata-integroinneista johdon työpöytiin ja muihin analytiikkatarpeisiin saakka.

 

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Erica Lenksjö

Marketing Director
erica.lenksjo@climber.se
46 72 352 35 09

Kauko Metsähovi

Managing Director
kauko.metsähovi@climber.fi
+358 40 039 6371

Ilmoittaudu tästä!

Ilmoittaudu tästä ja varmista paikkasi!

Datan jalostamo - datatragediasta datastrategiaan webinaari

Uutiset

BARC’s BI & Analytics Survey 22 – Qlik the top choice for BI users
Uutiset

BARC’s BI & Analytics Survey 22 – Qlik the top choice for BI users

BARC’s BI & Analytics Survey gives you a good picture of what the users consider to be important in a BI product. In the 2022 edition, Qlik Sense is top ranked in Business Value and six more KPIs, based on the feedback from 2 500 real-world BI users.

>> Learn more and download the report
Climber-webinaari: HR-analytiikka ’22
On-demand webinar, Tapahtumat

Climber-webinaari: HR-analytiikka ’22

Mitä on henkilöstöanalytiikka ja mitä hyötyä siitä on? Millaisia ongelmia henkilöstöanalytiikalla ratkotaan? Missä vaiheessa organisaatiosi (HR-)analytiikkakypsyys on? Tule mukaan kuuntelemaan HR-analytiikkawebinaariamme ja oppimaan organisaatiollesi sopivat seuraavat askeleet analytiikanmatkalla.

>> KATSO TALLENNE
Qlik expands its capabilities within Predictive Analytics
Blog

Qlik expands its capabilities within Predictive Analytics

Qlik has announced the acquisition of Big Squid, a machine learning platform provider offering no-code automated Machine Learning. Read Climber BI Manager Daniel Häggroth’s reflections about the acquisition and the future for AI and Predictive Analytics.

>> READ BLOG