Climber Worldwide

Qlikview: Joustava BI-työkalu ohjattuun analytiikkaan.

Tietojen hankkiminen staattisista raporteista on osa yritysten arkea. Raportteja ei ole ainoastaan aikaa vievää muokata, vaan lisäksi niiden analysointi on hankalaa. QlikView on joustava ja vakiintunut BI-työkalu tiedon analysointiin ja raportointiin. Se kerää ja visualisoi tietoja eri lähteistä ja tietojärjestelmistä. Voitte seurata mittareita ja nähdä suuntauksia sekä suoriutumista pitkällä aikavälillä. Voitte myös tutkia syitä ja tehdä päätöksiä siitä, mitä haluatte muuttaa tai kehittää.

TÄTÄ ON QLIKVIEW

Nykyään QlikView käyttävät yritykset ympäri maailman analytiikkatyökaluna, jolla seurataan toimintoja. Keskittämällä tiedot yhteen työkaluun, sen sijaan, että kaikki on ripoteltuina esimerkiksi CRM, ERP, tietokanta ja Excel –työkaluihin, saatte täydellisen ja keskitetyn tietolähteen, joka kattaa koko organisaation.

Opastetut analyysit, syvemmät oivallukset

QlikView -työkalussa voitte työskennellä ennalta määriteltyjen analyysien parissa. Ne tunnetaan nimellä Guided Analytics, jotka ovat valmiita BI-ratkaisuja. Tämä tarkoittaa, että teille tarjotaan laaja-alaisesti tietoa tutkittavaksi ja analysoitavaksi ennalta määriteltyjen mittaristojen, kaavioiden, taulukoiden ja laskelmien avulla. Ei tarvitse kuin klikata ja valita mitä informaatiota haluaa tutkia eri perspektiiveistä ja sitten vain analysoida aktiviteetteja transaktiotasolle asti.

Nopeasti, turvallisesti, hallitusti

QlikView -työkalussa in-memory -käsittely pakkaa datan jopa kymmenesosaan, mahdollistaen korkean suorituskyvyn ja nopean tiedon löytämisen valtavista tietomääristä huolimatta. Analytiikan top-down -ohjaus, luvat ja tiedonhallinta turvaavat sen, että oikeilla ihmisillä on pääsy oikeaan tietoon.

KUSTOMOITUJEN RAPORTTIEN JAKAMINEN

BI-työkalujen idea on tehdä tiedon jakamisesta, yhteistyöstä ja sisäisestä viestinnästä helppoa.
QlikView -työkalusta voi siirtää tietoja suoraan Exceliin, ja luoda sekä jakaa raportteja lukuisissa formaateissa kuten PPT, PDF & Word. Vastaanottajat voi valita Qlik NPrinting -työkalusta.

QLIKVIEW PUBLISHER

QlikView Publisher on avainasemassa, kun on hallittava ihmisten pääsyä tiedon pariin. Hallinta voi tuntua haasteelliselta, mikäli yrityksellä on monia turvallisuustasoja ja paljon käyttäjiä. Työkalu huolehtii luotettavasti siitä, ettei kukaan pääse käsiksi dataan, johon ei pitäisi päästä. QlikView publisher nostaa tietolähteiden turvallisuutta. QlikView Publisher -työkalulla voi hallita kaikkia QlikView -aplikaatioita ja niihin liittyvää dataa.

QLIKVIEW TESTISERVERI

QlikView testiserverillä voitte testata ja laatuvakuuttaa uusia versioita ja dokumentteja ennen kuin ne implementoidaan todelliseen QlikView -ympäristöönne.
Tämä on kätevää esimerkiksi:

  • Varmistettaessa, että muokattu QlikView -dokumentti on OK ennen kuin se lisätään Qlik-ratkaisuun.
  • Arvioidessa uutta QlikView -versiota.
  • QlikView -päivityksissä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

Managing Director
kauko.metsahovi@climber.fi
+358 400 396371

Kauko Metsähovi

Technical Director
miikka.koskinen@climber.fi
+358 405 212903

Miikka Koskinen