Climber Worldwide

Climber – Part of Digia Group

Climber ja Digia yhdistivät voimansa vuonna 2020. Yli 1 500 henkilöä työllistävällä Digialla on asiakkaita ympäri maailman, ja sen ratkaisut kattavat kaikki digitalisaation ja datan käytön tasot: digitaaliset palvelut, liiketoimintajärjestelmät, integraatiot ja API-ratkaisut sekä analytiikan. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä, ja sen liikevaihto vuonna 2023 oli 192 miljoonaa euroa.

PRESS RELEASE – STOCKHOLM – DATE 15/12/2020

Climber merges with the Finnish Data Utilisation Powerhouse Digia Plc

We’re excited to announce that Climber is joining forces with the Finnish Data Utilisation Powerhouse Digia Plc, founded in 2005. On 15 December 2020, Digia Plc and Climber International AB have signed an agreement whereby Digia Plc will acquire the entire share capital of the Swedish company Climber International AB. It is planned that the acquisition will be implemented on 7 January 2021. After the acquisition, Digia will have more than 300 data integration and business analytics professionals as part of their organisation. Read more>>

Divider

Digia – Unlock Your Intelligence

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Me Digialla autamme tunnistamaan datan hyödyntämiskohteet, tunnemme datan lähdejärjestelmät ja ymmärrämme tekniset toteutusmahdollisuudet. Siksi osaamme auttaa sinua hyödyntämään data-analytiikan mahdollisuuksia monipuolisesti.

Asiakkaat ja projektit

Suomalainen Digia on globaalisti toimiva, luotettava kumppani monilla palvelusektoreilla. Lue lisää Digian asiakkaista ja onnistuneista projekteista Digian sivuilta.

Haluatko kuulla meistä lisää?
Ota yhteyttä.

Jussi Saarinen

Managing Director
jussi.saarinen@climber.fi
+358 40 756 7340

Jan Sipek

CEO & Founder
jan.sipek@climber.eu
+46 70 911 91 09