Climber Worldwide

Climber – a Digia company

Climber ja Digia yhdistivät voimansa vuonna 2020. Yli 1 300 henkilöä työllistävällä Digialla on asiakkaita ympäri maailman, ja sen ratkaisut kattavat kaikki digitalisaation ja datan käytön tasot: digitaaliset palvelut, liiketoimintajärjestelmät, integraatiot ja API-ratkaisut, tietohallinnon sekä analytiikan. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä, ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli 155,9 miljoonaa euroa.

PRESS RELEASE – STOCKHOLM – DATE 15/12/2020

Climber merges with the Finnish Data Utilisation Powerhouse Digia Plc

We’re excited to announce that Climber is joining forces with the Finnish Data Utilisation Powerhouse Digia Plc, founded in 2005. On 15 December 2020, Digia Plc and Climber International AB have signed an agreement whereby Digia Plc will acquire the entire share capital of the Swedish company Climber International AB. It is planned that the acquisition will be implemented on 7 January 2021. After the acquisition, Digia will have more than 300 data integration and business analytics professionals as part of their organisation. Read more>>

Divider

Digia – digitalisaatiota joka toimii ja tuntuu

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka rakentaa maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu. Datan hyödyntäminen on tärkeä kilpailutekijä, jonka arvo kasvaa älykkään tietohallinnon ekosysteemeissä. Kun prosesseja ja palveluja digitalisoidaan, jatkuvasti lisääntyvää dataa voidaan hyödyntää keskeisissä toiminnoissa ja siten ohjata, optimoida ja modernisoida prosesseja. Digia tukee digitalisaatioprosesseja suunnittelemalla datan käyttöä liiketoiminnassa ja toteuttamalla teknisiä ratkaisuja, älykkäitä algoritmeja sekä datan käyttöön tarvittavia alustoja.

DIGIAN PALVELUT

Digian palvelut kattavat kaikki digitalisaation tasot. Digia rakentaa toiminnallisia kokonaisuuksia digitaalisilla palveluilla, integraatioilla, datan hyödyntämisellä ja järjestelmillä, jotka tukevat yrityksen ydintoimintoja.

Climber FI Digia Quote

Asiakkaat ja projektit

Suomalainen Digia on globaalisti toimiva, luotettava kumppani monilla palvelusektoreilla. Lue lisää Digian asiakkaista ja onnistuneista projekteista Digian sivuilta.

Haluatko kuulla meistä lisää?
Ota yhteyttä.

Jussi Saarinen

Managing Director
jussi.saarinen@climber.fi
+358 40 756 7340

Jan Sipek

CEO & Founder
jan.sipek@climber.eu
+46 70 911 91 09