Climber Worldwide

Enemmän irti Qlik Sense -työkalusta Vizlib-laajennuskirjastoilla

Laajennusosat (eng. extensions) ovat oikotie parempaan toiminnallisuuteen. Lisäosien avulla voit lisätä sovelluksiisi fiksuja räätälöityjä toimintoja ja visualisointeja, jotka tekevät Qlik Sensestä vahvemman, monipuolisemman ja helpomman käyttää. Toisin sanoen, laajennusosat täydentävät Qlik Senseä ja auttavat tekemään liiketoimintaa koskevia päätöksiä. Sen sijaan että käyttäisit aikaa sovellusten rakentamiseen ja sovellustukeen, voit keskittyä dataan ja siihen mitä siitä saa irti. Laajennusosat ovat helppokäyttöisiä ja täysin tuettuja myös uusissa Qlik Sense versioissa heti uuden version julkaisusta lähtien. Onko sinulla QlikView käytössäsi? Laajennusosat tarjoavat helpon tien parempaan BI-ratkaisuun, käyttäen toiminnallisuuksia jotka tunnet jo QlikView-työkalusta.

Vizlib extensions

OSTA VIZLIB-LAAJENNUSKIRJASTO CLIMBERILTA

Vizlib on markkinajohtaja lisäarvoa tuottavien Qlik Sense -laajennusosien kehittämisessä ja Climber toimii Vizlibin jälleenmyyjänä Suomessa. Yhdessä tarjoamme täyden kattauksen toiminnallisuuksia ja visualisointeja, jotka täyttävät yrityksesi odotukset ja tarpeet.

Climber Extensions – Nyt osa Vizlib:iä

Me Climberilla tunnistimme varhaisessa vaiheessa tarpeet joihin Qlik Sensen hyvin tuetut lisätoiminnallisuudet voivat vastata: näin syntyi Climber Extensions -brändi. Kehitimme useita lisäosia ja näistä maineikkaimmat Custom Report ja Finance Report ovat molemmat Qlikin TED-akkreditoituja tuotteita. Vuodesta 2019 Climber Extensions -laajennusosia on myyty Vizlib-brändin alla ja tarjolla on entistä kattavampi lisäosatarjonta Qlik Senselle.

Climber - Vizlib extensions partner

Mitä laajennusosia on saatavilla?

Vizlib laajennusosia on tarjolla neljässä eri paketissa, joiden avulla voidaan ratkaista kaikki visuaaliset ja toiminnalliset tarpeesi. Vizlib Library tarjoaa laajan skaalan visualisointeja jotka tukevat käyttöliittymäsuunnittelua ja helpottavat intuitiivisen ja vetovoimaisen käyttäjäkokemuksen suunnittelua. Vizlib Self Service tarjoaa sekä datanlukutaitoa että tekee tiedosta saavutettavaa kaikille organisaatiossanne. Vizlib Finance mahdollistaa P&L-taulukoiden ja taseen lisäämisen Qlik Senseen sekä reaaliaikaiset kommentit raportteihisi. Vizlib Collaboration nostaa kommentoinnit kokonaan uudelle tasolle tehden organisaatiostasi läpinäkyvämmän.

– VIZLIB LIBRARY –
HELPOMPAA NAVIGOINTIA JA HUOMIOTA HERÄTTÄVIÄ TAULUKOITA

Täältä löydät kaiken mitä olet toivonut visuaalisilta analyyseiltä. Vizlib Libraryn kanssa saat intuitiivisen käyttäjäkokemuksen sekä option kustomoida visualisointeja yrityksesi tyyliin ilman koodaamista. Luo upeita, nopeita ja helposti ymmärrettäviä visualisointeja, jotka herättävät halun tietää lisää – ja antavat helpon pääsyn dataan.

PERUSTAULUKOT

Vizlib – perustaulukoiden ja graafien toiminnallisuus on kaukana perusasioista. Se on yksinkertaisesti kattaus visualisointeja, joita ilman et voi elää. Laajennuksiin sisältyvät Pie-, Scatter, Combo-, Line- and Bar -taulukot. Paketti sisältää myös suosituimmat käyttöliittymätoiminnot kuten viite- ja raja-arvot (REFERENCE LINES), vinkit (HTML tooltips), tuen vaihtoehtoisille valinnoille (support for alternate states), kustomoitavat taustat ja paljon muuta. Kaiken lisäksi saat pääsyn edistyksellisiin analytiikkaominaisuuksiin mukaan lukien ennustaminen ja ryhmittely (CLUSTERING).

EDISTYKSELLISET TAULUKOT

Edistykselliset taulukot tekevät dynaamisten, interaktiivisten käyttöliittymien luomisesta helppoa ja samalla takaavat nopean pääsyn haluttuun tietoon. Nämä visualisoinnit auttavat sinua nostamaan rimaa käyttöliittymiesi toiminnallisuuden suhteen. Poikkeavat havainnot nousevat paremmin esiin ja niihin on helpompi puuttua. Edistykselliset kaaviot sisältävät useita graafi-tyyppejä, kuten Sankey Chart, KPI Designer, Activity Gauge, Heatmap, Story Timeline, Venn Diagram and Mekko Chart.

KOMPONENTIT

Komponentti-kokoelmat auttavat sinua luomaan siistejä, hyvin organisoituja johdon mittaristoja. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset applikaatioidesi konfigurointiin. Laajat tyyli- ja muotoiluvaihtoehdot sulautuvat huomaamattomasti osaksi käyttöliittymäsi uniikkia designia. Komponenteissa on mukana lukuisia laajennusosia: Slider, Calendar, Advanced Text Object, Filter and Line Object.

NAVIGOINTIELEMENTIT

Sheet Menu tekee applikaatioidesi organisoinnista ja ryhmittelystä helppoa. Siitä on erityisen paljon apua monimutkaisten mashuppien korvaajana. Sheet Menun avulla voi liikkua sulavasti Qlik Sensen visualisointien, yksilöllisten diagrammien ja dashboardien välillä. Voit navigoida datassa muutamalla klikkauksella.

Container Grid on joustava työkalu, joka helpottaa diagrammien organisointia ja nostaa käyttäjäkokemuksen uusiin korkeuksiin. Työkalu nopeuttaa valtavasti työtäsi tarjoamalla esiasetuksia ja responsiivisia taulukoita, tehden käyttäjäystävällisten käyttöliittymien luomisesta helppoa.

TAULUKOT

Sekä pivottaulukot että suorat taulukot antavat sinulle vallan järjestellä ja visualisoida dataasi tavalla, joka tekee siitä helppolukuista, analysoitavaa ja toimintaan johdattavaa. Nämä taulukot tarjoavat laajan kirjon toimintoja, jotka yksinkertaistavat ja kohentavat käyttäjien kokemusta. Dynaamisten sarakkeiden koon muokkaaminen, indikaattorit, tooltipsit ja muotoiluvaihtoehdot tekevät taulukoista uudenlaisia.

TÄYDELLINEN VIZLIB LIBRARY -OPAS!

Haluatko kokonaiskuvan Vizlib Librarysta? Tämä pdf-katalogi antaa sinulle yksityiskohtaiset tiedot kaikista visualisoinneista, jotka sisältyvät kirjastoon.

vizlib library catalouge

– VIZLIB SELF-SERVICE –

TEE-SE-ITSE – LUO OMAT RAPORTTISI JA GRAAFISI

Itsepalvelu antaa sinun järjestellä, analysoida ja visualisoida dataa ilman BI- tai IT-tiimisi apua. Sinulle jää enemmän aikaa sille mikä todella on merkittävää: analysoinnille, johtopäätösten tekemiselle ja parempien tietoon pohjautuvien päätösten tekemiselle. Saat toisin sanoen kaiken mahdollisen irti datastasi sekä Bi-investoinnistasi. Itsetekeminen lisää datanlukutaitoa, joka puolestaan antaa vallan tehdä nopeammin fiksuja päätöksiä.

CUSTOM REPORT

Custom Report, entiseltä nimeltään Custom Report Extension, antaa mahdollisuuden muokata taulukoita täysin toivomallasi tavalla, ilman että joudut odottamaan BI- tai IT-tiimisi apua. Haluatko dynaamisen pivot-taulukon? Custom Report auttaa luomaan dynaamisia taulukoita ja pivot-taulukoita, perustuen master-taulukoiden dataan. Valitse vain ulottuvuudet ja mitat ja siirrä sarakkeita sekä rivejä helposti, luodaksesi haluamasi näkymä. Et tarvitse editointi-nappulaa eikä sinun ole syytä miettiä ovatko laskelmat oikein. Voit myös tallentaa asetukset ennakkoasetuksiin.

SELECTION BAR

Tämä horisontaalinen valintapakki, entiseltä nimeltään Climber Selection Bar, on täydellinen siistien ja hyvin organisoitujen työkalupakkien luomiseen. Voit myös linkittää muihin Qlik Sense -osioihin, asettaa muuttujia ja valita päivämääriä nopeasti, samalla kun se auttaa sinua pitämään sarkaimet siellä missä olet.

KPI EXTENSION

KPI Extension, aiemmalta nimeltään Climber KPI Extension, näyttää KPI:n lisäksi trendit samassa näkymässä. Muunneltavat värit ja trendit tekevät tavoitteiden ja toteutuneiden numeroiden vertailusta helppoa ajan kuluessa. Näin saat paljon paremman näkemyksen ja otteen numeroista, jotka myös näyttävät visuaalisesti hyvältä. KPI Extensions on täysin responsiivinen ja toimii kuten mikä tahansa ominaisuus Qlik Sensessä, tehden navigoinnista helppoa; voit siirtyä käyttöliittymästäsi helposti toisen näkymän yksityiskohtiin.

CONTAINER BOX

Kun tarvitset lisää tilaa ja vaihtoehtoja, Container Box tarjoaa yksinkertaisen ja tehokkaan lisän Qlik Sense -aplikaatioon. Container Box tarjoaa mahdollisuuden sisällyttää vaihtoehtoisia objekteja samaan tilaan. Valitset vain haluamasi objektit menuista tai ikoneista. Voit myös lisätä toisen Containerin Container Boxin sisään. Container Box oli aiemmin tunnettu nimellä Climber Container Extension.

CARDS EXTENSION

Cards Extension, entiseltä nimeltään Climber Cards Extension, tarjoaa mahdollisuuden lisätä kuvia taulukoihin ja tehostaa kuvin myös käyttöliittymiä, jolloin ne on helpompi tunnistaa. Voit esimerkiksi lisätä tuotekuvia, logoja, tai jopa ihmisten kuvia, jolloin listasi ovat dynaamisempia ja visuaalisempia.

TÄYDELLINEN VIZLIB -ITSEPALVELUOPAS!

Haluatko kokonaisnäkemyksen Vizlib-itsepalvelusta? Tämä pdf-katalogi antaa sinulle yksityiskohtaiset tiedot kaikista laajennuksista, jotka löytyvät kirjastosta.

vizlib selfservice catalouge

– VIZLIB FINANCE REPORT –

DYNAAMINEN TULOSLASKELMA, TASE AND KASSAVIRTA

Suunniteltu toimittamaan P&L- sekä tasetietoja, joita talousjohtaja arvostaa. Talousraportit on rakennettu kohtaamaan nykyiset talousosaston vaatimukset. Kehittyneet muotoilu- ja kustomointitoiminnallisuudet tekevät mistä raportista tahansa mahtavan näköisen. Vihdoinkin täydellinen Qlik Sense -ratkaisu taloushallinnolle!

VIZLIB FINANCE
Talousosastoilla on uniikkeja analysointi- ja raportointitarpeita, jotka erottavat ne muista liiketoiminnan osa-alueista. Finance Report, joka aiemmin tunnettiin nimellä Climber Finance Report Extension, kohtaa nuo tarpeet ja tekee analysoinnista ja raportoinnista helppoa. Käyttäjät voivat sukeltaa helposti syvälle tarvitsemansa tiedon syövereihin saaden laajan käsityksen asioista nopeammin. Katso video, niin näet kuinka se toimii!

REAALIAIKAINEN KOMMENTOINTI
Raportointi hyppää uudelle asteelle, kun raportteihin voi lisätä kommentteja reaaliaikaisesti. Kaikki kommentit ovat nähtävissä suoraan ilman uudelleen latausta tai odottelua. Ei enää edes-takas hyppelyä ja väärinymmärryksiä. Toiminta on salattua ja mahdollistaa raportoinnin monella tasolla. Esimerkiksi liiketoimintayksikkö voi kommentoida yksin heitä koskevaa dataa, samalla kun aluejohtaja voi kommentoida laajemmin ja toimitusjohtaja näkee puolestaan koko kuvion.

TÄYDELLINEN VIZLIB FINANCE -OPAS!

Haluatko kokonaisnäkemyksen Vizlib Finance? Tämä pdf-katalogi antaa sinulle yksityiskohtaiset tiedot kaikista laajennuksista, jotka löytyvät kirjastosta.

Vizlib Finance catalouge

– VIZLIB COLLABORATION –

KOMMUNIKOI, KOMMENTOI, CHATTAILE, TEE YHTEISTYÖTÄ – INTEGROI JA VASTAANOTA ILMOITUKSIA

Täysin uusi tapa tuoda ihmisiä ja dataa yhteen. Kokeile mitä päätöstentekoprosessillenne tapahtuu, kun annat tiimillesi kyvyn käsitellä dataa itsevarmasti, yhteistyössä keskustellen ja jakaen tietoa suoran Qlik Sensessä. Nosta rimaa – auta tiimiäsi puhumaan datasta ja tulemaan datanlukutaitoiseksi – kaikki onnistuu yhdellä laajennuksella.

VIZLIB TEAMWORK

Teamwork lyhentää kommunikointisykliä organisaatiossanne. Kaikki kommentit niin Master Item -tasolla kuin muutenkin, tallennetaan turvallisesti pilveen. Voit luoda ja jakaa kirjanmerkkejä tarjotaksesi laajemman kontekstin ja välttääksesi väärinymmärrykset. Voit tehdä myös yksityisiä muistiinpanoja.

Jaa kommentteja ja lähetä muistutuksia sähköpostitse, Slackissä tai Teams-aplikaatiossa saadaksesi oikeiden ihmisten huomion. Pidä kaikki relevantti kommunikaatio yhdessä paikassa, chattaile kollegoiden kanssa ja kerää palautetta reaaliajassa.

climber vizlib collaboration input
climber vizlib collaboration writeback

VIZLIB INPUT FORM

Vizlib Input Form on mainio työkalu, jolla keräät sisältöä käyttäjiltä ja lisäät tietoa jo julkaistuun Qlik Sense sovellukseesi. REST-yhteyttä käyttämällä Vizlibin lomake voi lähettää datan dynaamisesti lähes mihin tahansa liiketoiminnan työkaluun esimerkiksi omaan CRM-järjestelmääsi. Tiedon saa myös sähköpostiin, Slackiin tai tallennettua tiedostoon. Oman näköiseksi brändätyn lomakkeen suunnittelu on todella helppoa ja se sulautuu osaksi Sense sovelluksiasi. Vizlibin lomake taipuu monenlaisiin liiketoiminnan tarpeisiin kuten asiakaskyselyihin ja tilauslomakkeisiin.

Vizlibin lomaketta voi käyttää myös ’mitä-jos’ skenaarioiden tutkimiseen muokkaamalla ennustemallin muuttujia interaktiivisesti. Helppo tapa tehostaa strategisia ja operatiivisiä toimintoja on simuloida niitä reaaliaikaisesti.

VIZLIB WRITEBACK TABLE

Staattiset dashboardit ovat mennyttä aikaa. Vizlibin tallentavalla taulukolla voit sulavasti muokata ja kommentoida dashboardin lukuja siirtymättä pois sovelluksesta. Dataa päivittävällä taulukolla lisäät informaatiota, korjaat lukuja ja luot uusia datasegmenttejä. Voit muokata Qlikin dimensioita ja laskennallisia kenttiä käyttämällä alasvetovalikkoja, tekstikenttiä, valintanappeja ja muita lomakkeista tuttuja valitsimia.

Käytätkö edelleen excel-taulukoita jaetulla levyllä datan yhdistämiseen ja muokkaamiseen? Ilman versionhallintaa? Vizlibin tallentava taulukko antaa sinun keskittyä datan muokkaamiseen Qlik Sensessä ja pääset eroon tiedostojen manuaalisesta ylläpidosta. Siirry nykyaikaan ja valitse Vizlibin tuotteet.

TÄYDELLINEN VIZLIB COLLABORATION -OPAS!

Haluatko kokonaisnäkemyksen Vizlib Collaboration -laajennuksista? Tämä pdf-katalogi tarjoaa sinulle kaiken.

vizlib collaboration catalouge

– VIZLIB GANTT –

SÄILYTÄ TÄYSI KONTROLLI PROJEKTEIHISI, HALLITSE TOIMINTOJA, MÄÄRÄAIKOJA JA BUDJETTEJA

Vizlib Gantt on intuitiivinen projektin suunnittelun laajennusosa Qlik Senselle. Sen aikajananäkymän ansiosta on helppoa seurata projektin edistymistä, hallinnoida toimintoja ja määräaikoja, pysyä budjetissa, optimoida resurssit ja ennustaa tarkasti.

Laajennusosassa on monia tehokkaita ominaisuuksia kuten HTML-vihjelaatikko, joka voi näyttää kuvia ja linkkejä kursorilla kohdistettaessa. Dynaamiset merkinnät ja virstanpylväät graafeissa helpottavat projektin seurantaa aikajanalla ja monipuolisilla muotoiluominaisuuksilla saat visualisoinneista mahdollisimman informatiiviset. Qlik Sensen Vizlib Gantt tulee mullistamaan projektiesi seurannan tarjoamalla selkeän ja visuaalisen katsauksen, josta näät yhdellä silmäyksellä projektiesi etenemisen ja tavoitteen jopa monimutkaisimmissa projekteissa.

PROJEKTIN SUUNNITTELU

Hallinnoi helposti. Pysy kartalla projekteistasi ja niiden edistymisestä käyttämällä dynaamisia merkintöjä ja virstanpylväitä. Säilytä täysi 360 asteen näkymä aikajanasta monimutkaisimmissakin projekteissa. Käytä visuaalisia raportteja ymmärtääksesi eri toimintojen väliset riippuvuudet ja priorisoi oikein.

VISUALISOI PROSESSIT

Löydä projektien pullonkaulat ja optimoi työnkulku. Analysoi monimutkaiset datavirrat ja prosessien vaiheet helposti aikajanan avulla ja pystyt paremmin ennakoimaan esimerkiksi asiakkaisiin tai myöhästyneisiin toimituksiin ja saataviin liittyviä riskejä.

RESURSSIEN SUUNNITTELU

Seuraa kuka tekee mitä ja milloin. Visualisoi tehtäviesi vaatima resurssien määrä ja kohdista käytössä olevat resurssit entistä tehokkaammin saamalla tieto yhdestä graafista.

360 NÄKYMÄ

Esitä tapahtumien kulku graafisesti ja näe datan kertoma tarina. Pitkän aikavälin projektit voivat olla haastavia toteuttaa määrätyssä ajassa, budjetin sisällä ja ilman sattumuksia. Huolimatta siitä millä alalla toimit, voit nähdä kaikki kriittiset tavoitteet kronologisessa järjestyksessä ja saat erinomaisen yleiskatsauksen koko projektista.

TÄYDELLINEN VIZLIB GANTT -OPAS!

Haluatko kokonaiskuvan Vizlib Gantt? Tämä pdf-katalogi antaa sinulle yksityiskohtaiset tiedot kaikista visualisoinneista, jotka sisältyvät kirjastoon.

vizlib gantt catalouge

Kuinka se toimii?

VALITSE PAKETTI, KIRJAUDU SISÄÄN JA TILAA

Valitse paketti, joka parhaiten sopii tarpeisiisi: Library tai Self-service, joko Finance- tai Collaboration-optiolla. Paketit on suunniteltu antamaan sinulle kokonaisvaltainen ratkaisu, joten voit tilata valitsemasi paketin, mutta et vain yksittäistä laajennusosaa. Näytämme sinulle mielellämme demon, jossa saat käsityksen paketin kokonaisvaltaisuudesta ja potentiaalista. Paketit hankitaan kuukausitilauksella yrityksen nimiin. Tilaukset ovat jatkuvia, ilman määräaikaa, ja voit päivittää tilauksesi paketista toiseen halutessasi. Kuukausimaksusi määräytyy käyttäjämäärän mukaisesti ja se laskutetaan vuosittain.

MITÄ TILAUKSEESI SISÄLTYY?

Tilauksiin sisältyvät tuotetuki, päivitykset ja lisäykset, joita pakettiin tehdään ajan mittaan.

ASENNUS

Kun olet tehnyt tilauksen, seuraava askel on asennus. Laajennukset asennetaan huomaamattomasti QMC:n avulla. Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä support@climber.eu.

TUKI

Tilauksesi sisältää normaalin tuotetuen, jotta laajennuksesi varmasti toimii kuin unelma Qlik Sensessä. Tuemme uutta Qlik Sense -versiota aina sen ilmestyttyä tai muutaman päivän viiveellä. Kaikki tukipyynnöt hoidetaan keskitetysti. Lähetä kysymyksesi support@climber.eu.

 

KUINKA ALOITAN?
EXTENSIONS KOKEILU ON ILMAISTA!

Vizlib -tuotepaketit ovat ilmaisia 5 käyttäjälle. Yksi Vizlib -käyttäjälisenssi antaa yhden käyttäjän käyttää kaikkia Vizlib -laajennuksia Qlik Sense -ympäristössä, perustuen heidän käyttäjätunnukseensa ja siihen ovatko he sovelluskehittäjiä, sovelluksen käyttäjiä vai loppukäyttäjiä. Vizlib -lisenssi kattaa kaikki käyttökohteet nimetylle käyttäjälle ja Qlik Sense Token -käyttäjille.

Kokeile ilmaiseksi, varaa demo tai kysy lisää vizlib-tuotteista! Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä kuullaksesi lisää tai varataksesi online demon.


Janne Timonen

BI Manager
janne.timonen@climber.fi
+358 40 773 0793

Jussi Saarinen

Managing Director
jussi.saarinen@climber.fi
+358 40 756 7340