Climber Worldwide

Snowflake-datapilviratkaisut

Snowflaken Data Cloud -palvelu on globaali verkosto, jossa tuhannet organisaatiot liikuttavat tietoa lähes rajattomasti, reaaliaikaisesti ja huipputehokkaasti. Data Cloud koostuu kahdesta osasta: alustasta ja datasta. Snowflaken alusta toimii Data Cloudin moottorina. Data Cloudissa oleva tieto tulee asiakkailta ja muilta käyttäjiltä, jotka tallentavat, käsittelevät ja jakavat tietoa Snowflake-alustan kautta. Olemme ylpeitä siitä, että Snowflaken kumppanina voimme auttaa asiakkaitamme tekemään parempia ja nopeampia liiketoiminnan päätöksiä sekä parantamaan tuottavuuttaan ja ketteryyttään.

Mikä on Snowflake?

Snowflaken alusta ja data muodostavat Data Cloudin, joka mahdollistaa useiden eri työkuormien ja sovellusten hallinnoinnin missä tahansa pilviratkaisussa. Siihen sisältyvät datavarastot, tietoaltaat, dataputket ja tiedon jakaminen sekä BI-, datatiede- ja data-analytiikkatyökalut.

Snowflake tallentaa strukturoidun ja osittain strukturoidun tiedon yhteen paikkaan, jolloin tieto ei siiloudu. Näin hallittua ja valvottua tietoa voidaan jakaa välittömästi ja turvallisesti organisaation sisällä ja ulkoisille kumppaneille ilman tiedon kopioimista tai siirtelyä. Snowflake on pilvipalveluratkaisusta riippumaton alusta, joka jakaa tietoa eri alueiden ja pilvipalvelutarjoajien välillä ja mahdollistaa useiden eri pilvitoteutusten yhdistelyn.

Snowflaken kuusi työkuormaa

Voit hallinnoida yhdellä alustalla kaikkia kuutta työkuormaa:

Data Engineering
Snowflake tehostaa yrityksen datan hallintaa, parantaa suorituskykyä ja tehokkuutta, niin että yritys voi keskittyä tiedon tuottamaan arvoon dataputkien ja infrastruktuurin hallinnoinnin sijaan.

Data Warehouse
Snowflaken tuki tietovarastoille ja analytiikalle on helppo ja kustannustehokas tapa yhdistää kaikki datasiilot yhteen paikkaan, jolloin tiedonhaku tuottaa nopeita tuloksia. Nopeat haut kasvattavat käsitellyn tiedon määrää ja lisäävät yhteistyötä käyttäjien välillä.

Data Applications
Snowflaken ainutlaatuinen arkkitehtuuri mahdollistaa nykyaikaisen sovelluskehityksen ilman monimutkaista tietoinfrastruktuuria. Snowflake on tietoalusta, joka tarjoaa yhtäaikaisen tiedon käsittelyn, skaalautuvuuden, automaattisen skaalauksen ja ANSI SQL -tuen. Sen avulla kehittäjät voivat tuottaa nopeita ja skaalautuvia datasovelluksia helposti.

Data Lake
Snowflaken käyttö joko erillisenä tietoaltaana tai olemassaolevan tietoaltaan lisäosana tarjoaa markkinoiden parhaan ratkaisun tiedon tallentamiseen, transformaatioon ja tietovarastoihin – yhdellä alustalla, kaikkiin liiketoiminnan tarpeisiin.

Data Science
Snowflake tarjoaa datatieteilijöille keskitetyn, huipputehokkaan tietolähteen ja auttaa heitä siten nopeisiin ja tehokkaisiin suorituksiin. Data science -kumppaneista koostuva laaja ekosysteemi pystyy hyödyntämään dataa muun muassa mallinnus- ja koulutusalgoritmeissään. Kumppaneilta saatu data syötetään takaisin Snowflakeen, missä se on helposti saatavilla niin teknisille kuin muillekin käyttäjille.

Data Sharing
Snowflake Data Marketplace mahdollistaa nopean, sujuvan ja turvallisen reaaliaikaisen tiedon jakamisen organisaatioiden sisällä ja niiden välillä. Toisin kuin perinteiset tiedon jakamisen välineet kuten sähköposti, FTP, pilvivarastot (Amazon S3, Box), ja APIt, Snowflake ei edellytä tiedon liikuttamista eikä tiedon rekostruointia (ETL), vaan antaa suoran pääsyn ajantasaiseen tietoon turvallisessa ympäristössä. Snowflake Data Marketplacella voidaan jakaa pääsy heti käytettävissä olevaan tietoon kaikille sen käyttäjille ilman tiedon liikuttamista, kopiointia ja monimutkaisia dataputkia.

SNOWFLAKE AND QLIK

Qlik together with Snowflake offers you a smooth, speedy, scalable, cost effective and complete enterprise solution. Set your data architecture end-to-end, from raw to analytics ready data – with only one platform and one tool.

with Qlik and Snowflake you can have it all

As the cloud has become the go-to platform for modern analytics, organisations are looking for technologies that can enable analytics and insights in the cloud faster, more cost-effective, and with less need for manual data modeling and coding. Qlik and Snowflake bring it all together in one integrated offering – Optimising and automating the data pipeline, delivering a secure data catalog, and capping it all with industry-leading analytics. With Qlik and Snowflake together, you can stream all your organisation’s data, from any source, through automated and governed pipelines to the analytics application of your choice.

Download the eBook to find out all the reasons why Qlik and Snowflake are such a powerful combination for your business.

To learn more about the architectural options and best practices when deploying Qlik Sense and Snowflake together, take a look at the white paper.

Aloita Snowflaken käyttöönotto jo tänään!

Snowflaken alusta toimii Data Cloudin moottorina. Data Cloudissa yritys voi yhdistellä siiloutunutta tietoa, löytää ja jakaa hallinnoitua tietoa helposti ja turvallisesti sekä toteuttaa erilaisia työkuormia. Missä tahansa datasi tai käyttäjäsi ovatkaan, Snowflake tarjoaa saumattoman kokemuksen useissa julkisissa pilvipalveluissa.

Snowflaken kumppanina autamme yrityksiä Snowflake-siirtymässä ja ottamaan parhaan hyödyn irti Snowflaken käytöstä. Ota yhteyttä – viedään yrityksenne uudelle tasolle Data Cloudin avulla.


Jussi Saarinen

Managing Director
jussi.saarinen@climber.fi
+358 40 756 7340

Janne Timonen

BI Manager
janne.timonen@climber.fi
+358 40 773 0793