Climber Worldwide

TAPAHTUMAT

 

QlikWorld Tour 2023

Keskiviikkona 13.9.2023   •   Klo 8.30   •   Hotel St. George, Wintergarden
Osoite: Yrjönkatu 13 C, 00120 Helsinki

 

Oikean datan saaminen oikeille ihmisille oikealla hetkellä ― hyvien päätösten tueksi ― voi olla monimutkaista. Näin sen ei kuitenkaan tarvitse olla.

Tule mukaan Climberin ja Digian QlikWorld Tour -tapahtumaan 13. syyskuuta. Näet, kuinka Qlikin ainutlaatuinen lähestymistapa dataan ja analytiikkaan antaa luottamusta ja tukea päätöksentekoon.

Agendana on data-analytiikka pilvessä, erityisesti Qlik Cloud ja sen mukanaan tuomat ominaisuudet kuten AutoML, automaatiot ja Insight Advisorin puhetta tunnistava analytiikka-apuri.

Tilaisuus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden syventyä data-analytiikan maailmaan, verkostoitua muiden alalla toimivien ammattilaisten kanssa ja saada uusinta tietoa Qlikin tarjoamista pilvipohjaisista ratkaisuista.

Tule mukaan kuulemaan kuinka Qlik Cloud on auttanut 020202:lla tuomaan datan ja analytiikan kaikkien tarvitsevien saataville. Mukana myös Hannu Ranta QlikTech Finlandilta esittelemässä Qlik Cloudin uusimpia kuulumisia ja demoamassa AutoML -toiminnallisuutta. Kuulet lisäksi uutiset Qlikin uusimmasta teknologiahankinnasta, Talendista.

Iltapäivällä on mahdollisuus osallistua myös erilliseen hands-on -osuuteen.

Lue lisää ja ilmoittaudu!

ota yhteyttä

Jussi Saarinen

Managing Director
jussi.saarinen@climber.fi
+358 40 756 7340

Erica Lenksjö

Marketing Director
erica.lenksjo@climber.fi
+46 72 352 35 09

Uutiset

Digia acquires Top of Minds
Uutiset

Digia acquires Top of Minds

21 September 2023: Digia reinforces its position as a Northern European Powerhouse in Data Analytics by acquiring Top of Minds, a Swedish IT consulting and service company. Top of Minds has expertise in both modern data analytics and classic data warehousing, front end analytics, and integration – a perfect combination with Climber’s offering.

>> Read more
What’s New in Qlik Cloud – September 2023
Blogi

What’s New in Qlik Cloud – September 2023

The latest updates focus on enhancing efficiency, scalability, and governance in data tasks, making Qlik Cloud an ever more powerful tool for organisations to manage their data operations. Let’s dive into the key features and advancements introduced recently.

>> Read more
QlikWorld Tour Helsinki 2023
Tapahtumat

QlikWorld Tour Helsinki 2023

Tule mukaan Climberin ja Digian QlikWorld Tour -tapahtumaan 13. syyskuuta. Näet, kuinka Qlikin ainutlaatuinen lähestymistapa dataan ja analytiikkaan antaa luottamusta ja tukea päätöksentekoon. Tulet kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja esityksiä visiostamme sekä datan ja analytiikan tulevaisuudesta.

>> Ilmoittaudu!