Climber Worldwide
Climber QlikWorld Tour Helsinki

TAPAHTUMAT

 

QlikWorld Tour 2022

Keskiviikkona 14.9.2022   •   Klo 8.30   •   Hotel St. George, Wintergarden
Directions: Yrjönkatu 13 C, 00120 Helsinki

 

Oikean datan saaminen oikeille ihmisille oikealla hetkellä ― hyvien päätösten tueksi ― voi olla monimutkaista. Näin sen ei kuitenkaan tarvitse olla.

Tule mukaan Climberin ja Digian QlikWorld Tour -tapahtumaan 14. syyskuuta. Näet, kuinka Qlikin ainutlaatuinen lähestymistapa dataan ja analytiikkaan antaa luottamusta ja tukea päätöksentekoon.

Tulet kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja esityksiä visiostamme sekä datan ja analytiikan tulevaisuudesta. Inspiroivat asiakastarinat antavat eväitä omien suurten liiketoimintaratkaisujen tekoon.

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian ja varmista paikkasi!

OHJELMA

 

08.30 Aamupala & ilmoittautuminen

09.00 Tervetuloa
Jussi Saarinen – Managing Director, Climber
Sami Paihonen – Senior Vice President, Intelligent Solutions, Digia

09.30 Keynote: Creating Certainty in a Changing World
Jatkuvasti muuttuvassa talous- ja markkinatilanteessa oikeaan dataan pääsy oikeaan aikaan on elintärkeää, samoin aktiivinen reagointi tapahtuviin muutoksiin.Käyttäjän kokonaisvaltainen ja reaaliaikainen näkymä tarvitsemaansa dataan antaa luottamusta tehdä oikeita päätöksiä. Esityksessä käydään läpi, miten Qlik vastaa erilaisiin markkinatilanteiden haasteisiin ”Active Intelligencen” avulla. Käydään läpi erilaisten esimerkkien avulla, miten Qlikin Active Intelligence -alustaa voidaan hyödyntää nyt ja tulevaisuudessa.
Mikko Kuusela – Principal Solutions Architect, Qlik

10.15 Kahvitauko

10.45 Matkalla Qlik Cloudiin
Millainen on siirtymä QlikView- ja Qlik Sense -maailmasta Qlik Cloudiin? Tässä puheenvuorossa kuulet Telian matkasta kohti hybridimallia ― mitä haasteita voi tulla vastaan ja millaisia muutoksia se toimintaan tuottaa.
Tommi Lahti – Senior Development Manager, Telia

11.15 Varmuutta datan avulla: Qlik Active Intelligence -alusta
Tässä esityksessä näet demon avulla, kuinka Qlikin ainutlaatuinen lähestymistapa antaa organisaatioille mahdollisuuden tehdä varmoja päätöksiä dataan pohjautuen. Reaaliaikaisen tiedonsiirron, workflow’n automatisoinnin ja hybridipilven innovaatioiden ansiosta Qlik tarjoaa modernin lähestymistavan yleisiin data- ja analytiikkahaasteisiin. Tämä esitys osoittaa, kuinka Qlik vastaa näihin haasteisiin alan ainoalla end-to-end -ratkaisun tarjoavalla Active Intelligence -alustallaan.
Mika Ahtinen – BI Manager, Climber
Miikka Koskinen – Technical Director, Climber

11.45 Loppusanat
Jussi Saarinen – Managing Director, Climber
Sami Paihonen – Senior Vice President, Intelligent Solutions, Digia

12.00 Lounas & verkostoitumista

13.00 Qlik Sense SaaS -hands-on (2h)
Tule mukaan oppimaan Qlik Sense SaaSin käyttöön ja toiminnallisuuteen liittyviä käytänteitä. Qlik Cloudin toiminnallisuudet, kuten hälytykset, tiedon jakaminen ja kollaboraatio. Hands-on sessiossa käydään asioita läpi niin käyttäjän kuin kehittäjän näkökulmasta. Koulutukseen osallistuminen on vapaaehtoista.
Mikko Jyrkiäinen – Senior BI Consultant & Training Manager, Climber

Climber QlikWorld Tour Speakers

ota yhteyttä

Jussi Saarinen

Managing Director
jussi.saarinen@climber.fi
+358 40 756 7340

Erica Lenksjö

Marketing Director
erica.lenksjo@climber.fi
+46 72 352 35 09

Uutiset

Qlik in 2023 Gartner Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms
Uutiset

Qlik in 2023 Gartner Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms

Get your free copy for an overview of the entire BI landscape and see why Qlik is recognized as a Leader in the Quadrant for the 13th year in a row.

>> Download the report
Tervetuloa Collaboration -webinaariin
On-demand webinar

Tervetuloa Collaboration -webinaariin

On tultu pitkälle siitä maailmasta, missä käyttäjät lataavat datan sovelluksista Exceliin, jakavat kuvakaappauksia sähköpostitse tai käyvät kankeaa keskustelua itse asian, analytiikkasovelluksen ulkopuolella. Kaiken tämän ja paljon muuta voi tehdä moderneilla työkaluilla suoraan Qlik Sense -sovelluksen sisällä Vizlib Collaboration -laajennusten avulla. Tule tutustumaan kanssamme lukuisiin käyttötapauksiin. Kuule miten asiakkaamme Exel Composites on ottanut Collaboration -paketin käyttöön. Katso miten konsulttimme esittelevät Vizlib Collaborationin eri mahdollisuuksia.

>> Katso tallenne
BI & Data Trends 2023
On-demand webinar

BI & Data Trends 2023

Calibrate for Crisis – View this on-demand Qlik webinar, with Dan Sommer! He discloses the top 10 BI & Data trends that will impact organizations over the coming year and what you need to know to stay ahead.

>> To the webinar!