Climber Worldwide

CLIMBER-WEBINAARI -TALLENNE

Vizlib Collaboration

Writeback, lomakkeet, kommentointi ja keskustelu, workflow’t, what if -skenaariot…

Analytiikan ajatellaan usein olevan vain yksisuuntaista. Data on valmisteltu raportille, on luotu mittarit, taulukot ja graafit käyttökelpoiseen muotoon. Modernissa analytiikassa datavirran ei tarvitse olla vain järjestelmältä käyttäjille, vaan käyttäjät voivat suoraan sovelluksen kautta lisätä tai muokata lukuja, päivittää ohjaustietoa tai kommunikoida kollegoilleen tekemistään havainnoista.

On tultu pitkälle siitä maailmasta, missä käyttäjät lataavat datan sovelluksista Exceliin, jakavat kuvakaappauksia sähköpostitse tai käyvät kankeaa keskustelua itse asian, analytiikkasovelluksen ulkopuolella. Kaiken tämän ja paljon muuta voi tehdä moderneilla työkaluilla suoraan Qlik Sense -sovelluksen sisällä Vizlib Collaboration -laajennusten avulla.

Tule tutustumaan kanssamme lukuisiin käyttötapauksiin. Kuule miten asiakkaamme Exel Composites on ottanut Collaboration -paketin käyttöön. Katso miten konsulttimme esittelevät Vizlib Collaborationin eri mahdollisuuksia.

Webinaarimme on tarkoitettu kaikille analytiikan parissa työskenteleville.

 

Sisältö 

  • Alkusanat (Jussi Saarinen, Managing Director, Climber Finland Oy)
  • Vizlib Collaboration yleisesittely
  • Case Exel Composites (Michael Linden, BI Specialist, Exel Composites Oyj)
  • Vizlib Collaboration -demot, mm. ChatGPT-aiheinen sovellus Writebackilla

 

KESTO 1 H

Questions? Contact us!

Mika Ahtinen

BI Manager
mika.ahtinen@climber.fi
+358 40 715 4079

Jussi Saarinen

Managing Director
jussi.saarinen@climber.fi
+358 40 756 7340

Uutiset

Digia acquires Top of Minds
Uutiset

Digia acquires Top of Minds

21 September 2023: Digia reinforces its position as a Northern European Powerhouse in Data Analytics by acquiring Top of Minds, a Swedish IT consulting and service company. Top of Minds has expertise in both modern data analytics and classic data warehousing, front end analytics, and integration – a perfect combination with Climber’s offering.

>> Read more
What’s New in Qlik Cloud – September 2023
Blogi

What’s New in Qlik Cloud – September 2023

The latest updates focus on enhancing efficiency, scalability, and governance in data tasks, making Qlik Cloud an ever more powerful tool for organisations to manage their data operations. Let’s dive into the key features and advancements introduced recently.

>> Read more
QlikWorld Tour Helsinki 2023
Tapahtumat

QlikWorld Tour Helsinki 2023

Tule mukaan Climberin ja Digian QlikWorld Tour -tapahtumaan 13. syyskuuta. Näet, kuinka Qlikin ainutlaatuinen lähestymistapa dataan ja analytiikkaan antaa luottamusta ja tukea päätöksentekoon. Tulet kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja esityksiä visiostamme sekä datan ja analytiikan tulevaisuudesta.

>> Ilmoittaudu!