Climber Worldwide

On aika päivittää QlikView!
Tuki versiolle 11 päättyy.

Käytätkö vielä QlikView 11.0 tai 11.2 -versioita? Siinä tapauksessa on aika tehdä pieni päivitys, sillä maaliskuun 2018 lopussa Qlik ei enää tue kyseisiä QlikView -versioita.

Vanhojen versioiden tuen päättymispäivää on lykätty pitkään, mutta maaliskuun lopussa tuki todella loppuu. Nyt on aika siirtyä versioon QlikView 12, jotta työkalusi suorituskyky säilyy vakaana.

v

Oletko epävarma mitä QlikView -versiota käytät?

Saat sen helposti selville:
1. Kirjaudu sisään QlikView -työkaluun
2. Klikkaa “Apua” päämenusta
3. Valitse “Tietoja QlikView:stä”

Näet versionumeron pop-up ikkunassa

Tätä on QlikView 12

QlikView 12 on monin tavoin entistäkin ehompi. Tärkeimpänä uudistuksena mainittakoon suorituskyky, joka on parantunut paljon: Lyhyemmät vasteajat, nopeampi pääsy omiin QlikView –dokumentteihin sekä parantunut toimintakyvyn huippu, joka sallii yhä useamman henkilön käyttää työkalua samanaikaisesti.

Tältä videolta saat käsityksen QlikView 12 -työkalusta parannuksineen.

Mitä tämä tarkoittaa NPrinting -työkalun käyttäjille?

Mikäli NPrinting -raportointityökalu on osa QlikView -ratkaisuasi ja sinulla on tällä hetkellä käytössäsi versio 16.6 tai vanhempi, on sinun päivitettävä NPrinting versioon 16.7 tai 17, jotta ratkaisu olisi yhteensopiva QlikView 12 -version kanssa.
Ero NPrinting 16 ja 17 -versioiden välillä on, että jälkimmäisessä on keskitetty kontrollipaneeli ja web-pohjainen käyttöliittymä, jonka kautta käyttäjä voi generoida raportteja tarvittaessa. Lisäksi NPrinting toimii nyt Qlik Sense -työkalun kanssa yhteen ja tarjoaa jälleen lisää eteenpäin vievää tietoa yrityksellesi.

Me autamme sinua päivityksessä!

Infrastruktuuritiimimme, Climber Expert Services, on omistautunut QlikView -työkalua koskeviin asennuksiin, päivityksiin ja tukeen. He ovat tukenasi, jotta kaikki olisi sinulle helppoa. Joka vuosi tiimimme opastaa noin 150 alustan asennuksessa ja päivittämisessä varmistaen, että niin pienet kuin valtavan suuretkin muutokset tapahtuvat kuin huomaamatta ja asiakkaat pääsevät nauttimaan uudesta työkalustaan pikaisesti. Haluatko tietää lisää siitä mitä päivitykset tuovat mukanaan? Täytä oheinen lomake tai soita meille!

Johan Levander

Expert Services
johan.levander@climber.eu
+46 70 952 91 60

Kauko Metsähovi

MANAGING DIRECTOR
KAUKO.METSAHOVI@CLIMBER.FI
+358 400 396371

Olen kiinnostunut päivityksestä!

Täytä oheinen lomake niin otamme yhteyttä ja kerromme mitä päivitys tuo tullessaan sekä paljonko se maksaa. Entä onko jotakin muuta mitä haluaisit tietää? Soita meille ja kysy suoraan, vastaamme mielellämme!

    QlikView -versio?

    Käyttäjämäärä:

    Aplikaatioiden lukumäärä:

    Käytätkö NPrinting -työkalua?