Climber Worldwide

Enemmän on enemmän.

Qlik Sense antaa vielä enemmän, kun käytössä on myös Climber Laajennusosat.

 

Climber Laajennusosat tekevät Qlik Sense -työkalusta entistäkin helpomman käyttää.
Voit tehdä tietoon pohjautuvia päätöksiä nopeammin kuin koskaan aiemmin.

Mitä hauskempi, intuitiivisempi ja käyttäjäystävällisempi business intelligence -työkalusi on, sitä enemmän ihmiset käyttävät sitä ja tuottavat sinulle tietoa. Ota käyttöön Climber Laajennusosat, jonka avulla Qlik Sense -työkalusi saa uusia toiminnallisuuksia ja visualisointeja. Olemme Climberilla kehittäneet sarjan laajennuksia luodaksemme joustavampia, käyttäjäystävällisempiä ja läpinäkyvämpiä ratkaisuja. Taloushallinnosta vastaavia olemme ajatelleet erityisellä lämmöllä. Kehitimme heille täydellisen talousraportointiratkaisun Qlik Sense -työkaluun. Mikäli teillä on jo käytössä QlikView, laajennukset ovat tie yhä parempaan BI-ratkaisuun, säilyttäen samalla silti osan vanhoista hyviksi havaituista toiminnallisuuksista.

 

Omat laajennusosat

Laajennusosatantavat sinulle mahdollisuuden lisätä toiminnallisuuksia ja visualisointeja, jotka tekevät Qlik Sense -työkalusta yhä helpomman käyttää. Kaipaatko dynaamisempia kaavioita? Tai muita visualisointeja jotka tuovat tarinaasi esille yhä paremmin? Haluatko valita dataa helpommin? Tai lisäisimmekö tilinpäätöstoiminnallisuuden BI-työkaluusi? Climber laajennusosat taipuu moneen ja voimme ottaa kopin kaikista visuaalisista, toiminnallisista ja liiketoiminnallisista tarpeistasi tarjoten täydellisen BI-ratkaisun Qlik Sense -työkalussa.

SELECTION BAR -LAAJENNUSOSA

Climber Selection Bar on kuin Sveitsin armeijan linkkuveitsi. Se tekee valinnoista helppoja ja antaa tulokset heti haluamallasi tavalla. Sitä käytetään melkein kaikissa Qlik Sense -aplikaatioissa, sillä se on täydellinen työkalupakki. Laajennusosa mahdollistaa myös ajastetut valinnat, linkityksen muihin Qlik Sense -dokumentteihin, ja tekee muuttujien ja päivämäärien valinnan helpoksi. Katso tutoriaali niin näet kaikki hienot ominaisuudet.

Climber Selection Bar -laajennusosan saa ennakkotilaamalla. Ota meihin yhteyttä ja kerro tilauksesi.

CARDS -LAAJENNUSOSA

Kuva kertoo enemmän kuin sanat. Climber Cards -laajennusosa mahdollistaa kuvien lisäämisen taulukkoosi, jolloin kokonaisuus näyttää hienommalta. Lisäämällä kuvia tuotteista, logoja tai jopa ihmisten kuvia, on ulkoasu heti elävämpi. Tässä taulukkolaajennuksessa, jossa kortit ovat soluja, responsiivinen design sisältää myös monia ulkoasu- ja kuvakokovaihtoehtoja sekä ”Select and Go to Sheet” -tyylin. Katso tutoriaali niin näet kaikki kätevät ominaisuudet.

Climber Cards -laajennusosan saa ennakkotilaamalla. Ota meihin yhteyttä ja kerro tilauksesi.

KPI icon

KPI -LAAJENNUSOSA

Raportit ja mittarit voivat näyttää mukavilta, olla ajassa myös visuaalisesti. Climberin KPI -laajennusosa voimme luoda mittareita muuttuvissa väreissä ja trendeissä. Voimme jopa näyttää tavoitteet ja toteutumat. Näin saa paljon paremman näkemyksen kuin mitä pelkät numerot tarjoaisivat ja vieläpä hienommassa paketissa. Laajennusosa on täysin responsiivinen ja toimii hyvin kuvia käyttäessä. Se toimii kuten tavallinen objekti Qlik Sense -työkalussa ja tekee raportista toiseen navigoimisesta helppoa. Katso tutoriaali niin näet kuinka kaikki tapahtuu!

The Climber KPI -laajennusosa saa ennakkotilaamalla. Ota meihin yhteyttä ja kerro tilauksesi.

The Climber Mekko Extension for Qlik Sense

MEKKO -LAAJENNUSOSA

Mittasuhteiden hahmottaminen auttaa monessa tilanteessa. Climberin Mekko-kaaviolla on mahdollista tarkastella kehitystä ajan saatossa. Näet nopeasti kuinka tuotevalikoimasi muuttuu. Laajennusosa on responsiivinen joten teksti skaalautuu aina kaavioosi sopivaksi. Ota yhteyttä niin saat demon, jolloin kaikki ominaisuudet hahmottuvat helposti.

Climber Mekko -laajennusosa saa ennakkotilaamalla. Ota meihin yhteyttä ja kerro tilauksesi.

CONTAINER -LAAJENNUSOSA

Kun tilaa on rajoitetusti ja haluat silti paljon valinnanvapautta, The Container Extension hoitaa homman. The Container mahdollistaa vaihtoehtoisten objektien lisäämisen samaan tilaan. Käyttäjä voi valita mitä objekteja näkee joko osana menua tai yksinkertaisina ikoneina. Väkevä mutta simppeli lisä Qlik Sense -käyttöliittymään. Edistyneemmät käyttäjät (super users tai ohjelmistokehittäjät) voivat kontrolloida mitä arvoihin tai valintoihin perustuvia objekteja aplikaatiossa näytetään tehden kokemuksesta sekä ohjatun että joustavan. Kaikki ominaisuudet näet tutoriaalista.

Climber Container -laajennusosa saa ennakkotilaamalla. Ota meihin yhteyttä ja kerro tilauksesi.

The Climber Custom Report Extension Icon   

CUSTOM REPORT+ -LAAJENNUSOSA

Haluatko dynaamisen pivot-taulukon? Custom Report -laajennusosa onnistuvat suorat taulukot ja Custom Report Plus -laajennuksella myös pivot-taulukot. Olemme myös lisänneet toiminnallisuuden, joka tallentaa käytetyt ulkoasut. Ota yhteyttä niin saat demon!

Climber Custom Report Plus -laajennusosa saa ennakkotilaamalla. Ota meihin yhteyttä ja kerro tilauksesi.

The Climber P&L Extension Icon

FINANCE REPORT -LAAJENNUSOSA

Talousosastolla on erityistarpeita analysoitavien taulukoiden muotoilun ja toiminnallisuuden suhteen. Jos olet luonut Profit & Loss tai Balance Sheet -taulukoita Qlikissä, tunnet analyyttisten standarditaulukoiden rajoitteet. Finance Report (P&L) -laajennusosa olemme luoneet taulukoita talousosaston erityistarpeisiin. Voit helposti luoda omia taloustaulukoita ja tehdä niistä juuri sen näköisiä kuin CFO haluaa. Katso tutoriaalista kuinka kaikki onnistuu!

Climber Finance Report -laajennusosa saa ennakkotilaamalla. Ota meihin yhteyttä ja kerro tilauksesi.

Finance Report+ -LAAJENNUSOSA

Finance Report Plus -laajennusosa saat Finance Report -toiminnallisuudet sekä raportointityökalun. Talousraportointi-työkalu tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden lisätä kommentteja dataan. Laajennus on täysin turvattu ja siihen on mahdollista asentaa useita raportointitasoja. Talousosasto voi kommentoida omaa dataansa, aluejohtaja voi lisätä näkemyksensä ja toimitusjohtaja näkee kokonaisuuden. Kommentit lisätään reaaliajassa eikä uudelleenlatausta tarvita. Ota meihin yhteyttä ja varaa demo!

Climber Finance Report Plus -laajennusosa saa ennakkotilaamalla. Ota meihin yhteyttä ja kerro tilauksesi.

Climber Extensions divider

Kuinka edetään?

Tilaus

Climberin laajennukset ovat saatavilla kuukausitilauksella ja sopimukset luodaan yrityskohtaisesti. Valitse paketti, joka parhaiten sopii tarpeisiisi: Self-Service, Visual, Finance tai Finance+ ja tee tilaus. Hinnoittelu määräytyy Qlik Sense -käyttäjälisenssien mukaisesti (tokens, professional tai analyzer users). Laajennusosa voivat käyttää kaikki käyttäjät kaikissa aplikaatioissa. Tilaus on ilman erityisehtoja jatkuva, joka tarkoittaa, että voit kuitenkin lopettaa ne milloin tahansa, vuosineljännes on vain maksettava loppuun. Voit myös päivittää yhden laajennusosa toiseksi milloin haluat.

 

Paketteihin 

Tarjoamme kolme erilaista laajennuspakettia: Self-Service, Finance ja Finance +, kaikki saatavilla kuukausitilauksella.

Climber Extensions Packages

Asennus & tuki

Tilaus sisältää asennuksen, normaalin käyttäjätuen, päivitykset ja kaikki lisäykset joita teemme paketteihin ajan kuluessa.

ASENNUS

Kun olet tilannut laajennusosan, seuraava vaihe on asennus. Climber laajennusosat voidaan asentaa vaivattomasti QMC:stä.

TUKI

Laajennusosan tilajaalle kuuluu myös normaali tuotetuki, jolla varmistetaan niiden yhteensopivuus uusille Qlik Sense – versioille. Kaikki tukipyynnöt käsitellään tiketöintijärjestelmämme kautta.

EMAIL: SUPPORT@CLIMBEREXTENSIONS.COM

 

Climber Extensions divider

FAQ – Climber Laajennusosat

Laajennusosat vs Extension?

Laajennusosat ja Extensionit ovat sama asia, mutta halusimme suomentaa termin ja käyttää osuvampaa suomenkielistä termiä. ”Laajenna Senseäsi!”

Mitä tilaukseen kuuluu?

Tilaukseen kuuluvat normaali tuotetuki sekä kaikki päivitykset ja lisäykset, joita teemme laajennusosaan ajan saatossa. Tyypillisesti laajennusosat päivitetään kaksi viikkoa uuden Qlik Sense -version julkaisemisesta ja mahdolliset bugit korjataan kuukausittain.

Olemme kumppaneitanne ja haluamme myydä myös laajennusosianne. Kuinka etenemme?

Toistaiseksi laajennusosiamme ei voi tilata kumppaneiltamme, mutta mikäli haluat suositella niitä asiakkaallesi, avustamme mielellämme demon ja esitelmän kanssa. Kaikki sopimukset ovat suoraan meidän ja loppukäyttäjän välisiä, mutta muilta osin emme ole teidän ja asiakkaanne välissä. Voit johtaa projektia haluamallasi tavalla. Konsulttiapu, jota tarvitset päästäksesi alkuun Climber Finance Report –laajennusosan kanssa, on minimaalista, ja muiden laajennusosien osalta et luultavasti tarvitse apua lainkaan.

Toimivatko laajennusosat QAP (mashups) -työkalun kera?

Kyllä.

Millaisia ohjelmistokehittäjän taitoja tarvitaan?

Climber Finance Report –laajennusosa ei kaipaa kokeneelta konsultilta juurikaan uuden opettelua; riittää kun näytämme esimerkin laajennusosan toiminnasta. Finance Report Plus -laajennusosan kommentointi-toiminto kaipaa hieman teknistä apuamme asennuksessa ja ympäristön pystyttämisessä. Muutoin laajennusosat toimivat mukana tulevien ohjeiden kera helposti.

Mistä löydän Finance Report (P&L) -laajennusosan?

Finance Report (P&L) -laajennusosa ei ole saatavilla Qlik Branch -työkalussa. Se myydään osana Finance Pakettia. Oheisesta taulukosta näet pakettien tiedot. Toimimme kuukausilaskutusmallilla, se sisältää laajennusosan lisäksi päivitykset ja korjaukset.

Millaisia maksuvaihtoehtoja on?

Tarjoamme laajennusosia kuukausittaisella tilauksella, joka maksetaan laskulla neljännesvuosittain. Voit myös valita vuosi- tai kuukausilaskutuksen, mikäli se sopii sinulle paremmin.

Climber Extensions divider

Oletko kiinnostunut tilaamaan? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää laajennuksistamme sekä laajennuspakettien tilaamisesta. Voit myös buukata online demon oheisesta lomakkeesta.

Michael Nordström

CTO Climber Extensions
MICHAEL.NORDSTROM@CLIMBER.eu
+46 70 444 29 47

Jussi Saarinen

Managing Director
jussi.saarinen@climber.fi
+358 40 756 7340

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

    Mistä laajennusosasta olet kiinnostunut?

    Kuinka monta Qlik-käyttäjää on yrityksessänne?

    Kyllä, haluan vastaanottaa Climberin uutiskirjeen!