Climber Worldwide

Yhdistä budjetointi ja ennustaminen osaksi liiketoiminnan seuraamista Bizview:n avulla

Vaivaton budjetointi ja rullaava ennustaminen on tätä päivää. Yhdistämällä Bizview QlikView tai Qlik Sense järjestelmänne kanssa helpottaa liiketoimintasuunnittelua ja parantaa ennustettavuutta. Bizview tukee niin perinteistä kalenterivuosisuunnittelua kuin vapaammin päätettävää rullaavan ennusteen laatimista ja sitä kautta voimme auttaa teitä muokkaamaan ennustamisprosessinne nykyisiä liiketoimintatarpeita vastaaviksi. Talous – Myynti – HR – Ostot – Konsolidointi? Kyllä!

Tätä on Bizview

Luo kustomoituja taulukoita kiinnostavasta datasta

Bizview tuo BI-työkaluusi mainion ominaisuuden: Se kokoaa yhteen budjetointia, analysointia ja KPI-seurantaa koskevat tiedot. Voit luoda kustomoituja taulukoita, jotka toimivat Excelin tavoin kaavoineen. Työkalu tukee päivärutiinia, jossa yhteistyön ohjaaminen ja kontrollin ylläpitäminen on helppoa.

Analysoi ja suunnittele samaan aikaan

Yhdistäessäsi Bizview-työkalun BI-pakkiisi, voit helposti katsoa taaksepäin suunnitellessasi uusia suuntaviivoja. Voit esimerkiksi siirtyä taulukosta hetkeksi Qlik-työkaluun ja katsoa kuinka asiat ovat kehittyneet menneisyydessä. Voit myös ladata kaavioita viime vuoden budjetista ja visualisoida ne selviksi graafeiksi tämän vuoden budjetin suunnittelua varten. Integrointi on saumaton ja suunniteltu tukemaan työrutiineja kattavasti.

Mikä on Bizview?

Bizview-työkalun tarjoaa insightsoftware, joka on ollut Climberin kumppani vuodesta 2015. Norjalainen yritys on perustettu vuonna 2001 ja sillä on edustajia ympäri Euroopan. Tällä hetkellä yli 1 000 organisaatiota käyttää Bizview-työkalua, mukaan lukien yhteinen asiakkaamme Lecot Raedschelders. Bizview on yksi Pohjois-Euroopan johtavista budjetointisysteemien tarjoajista.

Lisenssitarjous – Demo – Lisätietoja?

Jos haluat lisätietoja Qlik-tuotteista, ota yhteyttä! Aloitetaan yhteinen BI-matka!


Jussi Saarinen

Managing Director
jussi.saarinen@climber.fi
+358 40 756 7340

Janne Timonen

BI Manager
janne.timonen@climber.fi
+358 40 773 0793